ZZ 424 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, poshto je ovo vec druga godina festivala odluchili smo da napravimo neko mini okupljanje Tachnije 21. avgusta je DJ veche a 22. smo mi Bendovi 22.Avgust.2009 Juzni Juzni Bend-Vlad. Han Sportski centar-Vlad. Han Jolly Jumper-Vranje Organizovan BIKE-KAMP koji Retrodisiac-Surdulica podrazumeva i besplatan ulaz na bazen Under-Leskovac Izmedju-Surdulica 2-Stroke-Nish Organizatori STORM RIDERS-SOUTH SERBIA A evoi slika sa proshlog festa I naravno slika najveceg i najboljeg bazena na jugu Srbije Ajd' zivi bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan E sad smo napravili i pravi (chitaj: bolji) flajer A ima i na fb http://www.facebook.com/event.php?eid=112395449293&ref=ss I da...ovo je samo jedan dan nasha zurka...ako neko dodje i dan ranije imace DJ veche ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvormak 50 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: Kawasaki Tengai 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci interesantno, a i nije baš daleko... Raci mi dali ima predvigjeni prostor za kampovanje šatorima, kolko je ulaznica, kako je organizirano za nedelju (do kad se moše ostati), hrana i pice, parking za motore... itd... ? Pozdrav, eto, ja sam kandidat, a možda povucem i još kojih makedonaca sa mnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci interesantno, a i nije baš daleko... Raci mi dali ima predvigjeni prostor za kampovanje šatorima, kolko je ulaznica, kako je organizirano za nedelju (do kad se moše ostati), hrana i pice, parking za motore... itd... ? Pozdrav, eto, ja sam kandidat, a možda povucem i još kojih makedonaca sa mnom Pozdrav i tebi, ja sam bio u Kumanovo pre 2 dana i pozvao MC BEARS da dodju... Ulaz je besplatan, ko dodje ranije ima kupanje..znachi kupaci obavezan, nema kupanje na golo Postavicemo i vojni shator, ima kamp mesto, i za motore U nedjelju cemo naravno sa nekom kaficom i domacom da se rastanemo Danas cu videti sa organizatorima za ruchak-vecheru pa javljam...bice i slike kampa Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvormak 50 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: Kawasaki Tengai 650 Prijavi odgovor kao problematičan TOP! Baš smo bliski sa Bears-ima iz Kumanovo, pa cemo se organizirati ! Pozdrav i nadam se da se vidimo uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...