DarkoD 0 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Honda VFR 800 VTEC Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bih mogao da kupim matice oblozene gumom dimenzija M5 za vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Naruci iz Luisa ima ovde dosta ljudi koji donose odande, pretrazi malo forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 731 Napisano Nedelja u 13:17 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 452 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Tema stara koliko i moje fabricke matice... Zna li neko gde se kad nas mogu naci ove matice, ali u kvalitetu. One sa Aliexpressa su krs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5143 Napisano Nedelja u 13:19 Drug član, 2578 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam u Barelu, oxford i ok se, drzi, napravio sam nekih 3k km i drzi, jos kod mene veci vizir i jaci otpor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 731 Napisano Nedelja u 13:23 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 452 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Hvala. Oxford ima prihvatljiv kvalitet. Ma, otpale mi sa maski kod rezervoara. One sa alija su toliko lose, da se uopste i ne formiraju kako treba kad se zategne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 551 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/31/2025 at 3:23 PM, Slammer said: Odlicno. Hvala. Oxford ima prihvatljiv kvalitet. Ma, otpale mi sa maski kod rezervoara. One sa alija su toliko lose, da se uopste i ne formiraju kako treba kad se zategne. Ako ne nadjes kod nas, naruci sa eBaya iz Evrope ako te ne mrzi da sacekas da stignu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3083 Napisano pre 4 sati ODUSTO OD DIJETE, 2857 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja poručio sa Alija i stigle pre neki dan, nisam testirao, nek ima ako zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5143 Napisano pre 4 sati Drug član, 2578 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imam neke sa alia i nista ne drze, otisao u Barel uzeo oxford i rade posao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 32 Napisano pre 3 sati U prolazu, 52 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR600RR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U Hondi je krajem prosle godine original bio 200 RSD/kom. bez PDV-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...