pronto 6592 Napisano Octobar 16, 2014 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mladi gospodin na slici gore je jedan od retkih koji ovaj manevar, ma sta on znacio, jos uvek neupotrebljava u trci...zbog ceka uziva moje veliko postovanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Octobar 17, 2014 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mladi gospodin na slici gore je jedan od retkih koji ovaj manevar, ma sta on znacio, jos uvek neupotrebljava u trci...zbog ceka uziva moje veliko postovanje. +1, Maksova škola. A i jedini (čini mi se) u gp-u koji ne nosi svoje ime na dupetu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Octobar 17, 2014 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Izbacivanje noge im omogucava da lakse obore motocikl u tu stranu jer teziste se prebaci tamo gde je nogica!!! :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 17, 2014 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mladi gospodin na slici gore je jedan od retkih koji ovaj manevar, ma sta on znacio, jos uvek neupotrebljava u trci...zbog ceka uziva moje veliko postovanje. +1, Maksova škola. A i jedini (čini mi se) u gp-u koji ne nosi svoje ime na dupetu. + još jedan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...