wulfy 196 Napisano April 19, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Eto, sada ima i prevedene stručne literature da mi više ne kukate kako nema dobrih tekstova na našem jeziku. Ako nešto ne zvuči logično moguće da nisama dobro preveo :oops: Bacite se na citanje i vozite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jul 1, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Zbog novih clanova foruma da osvjezim ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 1, 2007 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno korisno štivo, moglo bi se reći lektira ;D Veliko HVALA na trudu oko prevoda, mislim da to mogu reći i u svoje i u ime ostale dece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan wulfy obavio si sjajno posao...ovaj tekst ce mnogima jako puno znaciti...hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 13, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji put ova tema je bila na vrhu 11. Jula 2007. U medjuvremenu na forum je pristiglo mnogo novih clanova a medju njima i mnogo onih kojima mozda neki od ovih saveta mogu koristiti, pa rekoh da malo osvezimo sve to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 14, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala gos'n Kocho, ja sam među novo-pristiglima i veoma me raduje ova tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Wulfi na trudu. Ovo će sigurno pomoći svežim bajkerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rta.nsw.gov.au/licensing/downloads/motorcycle_riders_handbook.pdf Novija varijanta, nisam detaljno pregledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...