acim 765 Napisano Avgust 3, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U Neos Marmarasu, brdovitom mestu na drugom prstu (Sitonija) uglavnom voze enduro motore (XT, KLE, KLR) ili Varadera, Stroma i tako te magariće (i magarčine) koje mogu da prevale razne prepreke, a u ostalim delovima ima i R-ova, kao i kod nas. Gazda vile u kojoj sam bio vozi ST-a i to 2 komada , dve generacije. Ono što me posebno začudilo i što sam praktično prvi put video su neki stari, mali japanci poput prikačenog primerka. Kod nas je praktično jedino Tomos bio zastupljen u ovom segmentu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ove slike su iz Stavrosa gde sam bio ove godine.Bilo je par tih Yamaha-i (mislim da se zovu U5,ali nisam siguran)ali je mnogo vise bilo Cub-ova(najprodavanije vozilo svih vremena,preko 60 miliona prodatih primeraka sirom sveta...). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Avgust 4, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam primetio u Volosu, gde sam pola dana čekao trajekt za Skiatos, da Grci najviše voze Varadera i Yamahu XT 600. Na Skiatosu takođe, ako ne računamo rent motore gde dominira Piaggo... A takođe i ovakve mašine kao na slici koju sam priložio su jako zastupljene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim to je ista Honda kao i ova gore samo sa poskidanim plastikama i alu felnama Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hunda cub kad saberes sve modele forda T,bube,toyote corole i neznam kojih jos kola opet ih nije proizvedeno toliko koliko je ovih hondica preko 60 000 000,za divno cudo kod nas ih nesto nema puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nisu imale sansu posto je kod nas suvereno vladao apn4 Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 806 Napisano Avgust 6, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I svaki 50. nosi kacigu, bar sam tako video na Zakintosu. A kazne su kao drakonske bla bla bla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 6, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas dosao iz haniotija(omanje letovaliste na kasandri) i najvise sam vidjao besne masine topa 1098,b-king,triumph tiger,t-max,gp 800...mada ima svega,sve u svemu mnogo mnogo motora....i slazem se da svaki 50. nosi kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Honda sa Krita ovog leta. Može se videti praktično sve osim R-ova, koji su vrlo retki. Po gradu se uglavnom voze skuteri (svi do jednog imaju auspuhe vrištavce, nezamislivo se čuju) i enduro/cross (alpovi, varadero, xl itd itd). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slika sa Tasosa od pre par dana! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Inace pored tih motorica koje ste svi naveli na Tasosuskoro svi voze skutercice i mopede na taj fazon kao ti stari ali sa vise plastike. Od vecih sam video Varadera i V Stroma, KLE.... I svega 2-3 sportska motora. I Ducati... sta reci, zvuk je neverovatan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Inace pored tih motorica koje ste svi naveli na Tasosuskoro svi voze skutercice i mopede na taj fazon kao ti stari ali sa vise plastike. Od vecih sam video Varadera i V Stroma, KLE.... I svega 2-3 sportska motora. I Ducati... sta reci, zvuk je neverovatan. Uhhhh...Koliko volim Desmosedici RR-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A lik koji ga vozi ga ne stedi ni malo. Covek je ladno pokusao na kaldrmi da zapali gumu. Ja gledam i ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ima se,moze se. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam verovao kada sam prosle godine bio u Paraliji. Gazda kod kojeg sam bio imao je poslednju seriju Honde Afrika Twin cini mi se da je bio 2002-o ili 2003-e. U neverovatnom stanju... I to kaze da mu to sin vozi koji zivi u inostranstvu pa mu ostavio a on se slabije razume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo jedina zemlja na svetu gde preovladjuju zujalice ili R ovi. Na skupu u Umagu bilo ih je jako malo ali zato na nasim skupovima 80 % trkalica, pa se onda cudimo sta nam se sve desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 9, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo jedina zemlja na svetu gde preovladjuju zujalice ili R ovi smatram da ovo uopste nije tacno...treba da vidis koliko ih ima npr u kisovito brdovitoj norveskoj,a da ne pricamo o "napacenom" evropsko/americkom zapadu, mislim da je kod nas neki normalan odnos, standardno, vlada vreme hiper sportske ere, u svakom domenu zivota, odeca, obuca, kola, ljudsko telo...ovo ono...pa tako i motori...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan prva brzina im je tek da krenu iz mesta, a ostatak je poluautomatski... ...nije mi jasno na kom principu to radi, jer se ne razumem u tehniku... ...samo znam da na tom motoru nema kvačila, a postoji menjač... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Klasicna poluautomatika, klackalica prsti/peta... Popularni grcki naziv za sve ovakve motorice je PAPAKI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Proveo sam 3.5 meseca u grckoj na Zakynthosu,radio sam u rent a car-u.Puno sam pricao sa grcima i oni su me i naucili da vozim motor,a ono sto oni najvise voze:Fazer,tdm,strom,duke,xt,varadero,multistrada....Razlog zasto ne voze i ne vole toliko R motore je kako oni kazu jer su neupotrebljivi po vecini puteva u smislu da nema gde da pokaze sve te svoje performanse. Ima logike,inace voze toliko dobro da ja nemam reci,zato mi je svaki put smesno kad vidim nase "kriminalce" na zujkama kako od pekare Toma razvlace prvu i mase drugu brzinu do slavije,pa nazad tu vec pogode drugu ;D Pozdrav svima i evo jedan klip sa zakynthosa 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U Solunu ima dosta dobrih Afrika i TA...ali vladaju Varadero, Strom i XT kao sto ste vec napisali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 27, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se što ovoliko glupiranja uradi bez kacige :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U Solunu ima dosta dobrih Afrika i TA...ali vladaju Varadero, Strom i XT kao sto ste vec napisali Isto i na Tasosu, gde god se okrenes ima bar po jedan XT 660, Strom ili Varadero... Mada ima i Afrika i TA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan To ni meni nje jasno,al tamo bukvalno niko ne nosi kacigu,ne znam u cemu je fora,voze bosi i goli samo u kupacim gacama ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne? Salim se, nije bas tako posto u velikim gradovima i oni nose opremu a u malim turistickim mestima nema policije koja bi ih kaznila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...