andrimil 19 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Kriza je, a mnogo trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo sam ih viđao, možda ni jednu za razliku od prošlog puta. Moguće da ima veze sa lokacijom. Po selima se uglavnom voze jednocilindraši a stranci se dovlače sa Bembarama Ne pitah te u kom su mestu slikani motori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3388 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Sitonija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 5, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan U principu ja sam najvise bio po ostrvima, cak sam i radio 2 leta na Zakintosu i tamo su najpopularniji crossevi kao i krmace poput varadera i naravno afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3388 Napisano Jul 28, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan I naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3388 Napisano Jul 13, 2019 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 15, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan ma kante, vidim da vole da budze kola ali motori , to je ono samo aj da zavrsi posa, ako i to moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...