Jump to content

Moto Zajednica

Honda Pan European ST1100-3.000eur!!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: Suzuki Inzuma 250

1992.godište, 97.000km, uvoz 2008. iz Švajcarske, u odličnom stanju,grejači ručica,GIVI top-case+dva bočna serijska,centralni štender, servisirana, nove svećice,akumultor,zadnje pločice,gume dobre.Registracija istekla 01.08.09.,produženje 21.000din.Cena 3.800eur. 064/444-4454

post-1397-12879044142974_thumb.jpg

post-1397-12879044143661_thumb.jpg

post-1397-12879044145042_thumb.jpg

post-1397-12879044146027_thumb.jpg

post-1397-12879044147184_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

hahahaha, vidim da si bio naJaz! BTW, da nisam naleteo na MW R100, sad bi pregovarali o razmeni motor-pare.

Da ne poverujem, samo jedna ozbiljna ponuda za zamenu i niko da ponudi keš, možda se ljudi stide da kažu koliko nude.

Ako je neko zainteresovan,spreman sam još da korigujem cenu, ali bez zamena.

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Sta da ti kazem kolega... Ovakav motor za tu lovu i jos nije prodat ???

Da je samo malo para.. Uh! Bila bi moja ;)

Još uvek sam ponosni jahač pomenute. Da li se ona ljudima ne sviđa ili im njen izgled i veličina ulivaju straho-poštovanje pa ne smeju da je zajašu, ne znam šta može da bude, ali nemam baš zainteresovanih!?  Imam jednog jedinog ozbiljnog (kolega sa foruma) koji nudi zamenu i doplatu i toliko je uporan da zatvori finansijsku konstrukciju da je stvarno dostojan ovakvog motora. A mora se priznati da ovo i nije motor za svakoga ;D

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Još uvek sam ponosni jahač pomenute. Da li se ona ljudima ne sviđa ili im njen izgled i veličina ulivaju straho-poštovanje pa ne smeju da je zajašu, ne znam šta može da bude, ali nemam baš zainteresovanih!?  Imam jednog jedinog ozbiljnog (kolega sa foruma) koji nudi zamenu i doplatu i toliko je uporan da zatvori finansijsku konstrukciju da je stvarno dostojan ovakvog motora. A mora se priznati da ovo i nije motor za svakoga ;D

Vozio sam Hondu Goldwing i ova me motorčina podseća na nju. A imao sam 16 godina tad. A ona grdno teška.280 kg. I nije bilo problema.

Evo,posle duzeg vremena, Pan European ponovo na prodaju.

Naime,ovih dana pazario sam Suzuki V-strom DL1000 i naravno,sad je moja štala malo tesna,a posto mladog pastuva ne interesuje stara kravica,ona ide napolje.

Ako koga interesuje fantasticno-odlican,šarmantno-korpulentan, putni motor u izuzetnom stanju,moze da iznese svoju velikodusnu ponudu. Sad kada su granice otvorene,ovu kravicu mozete da vodite i na Alpe da pase,jedino sto treba je da je registrujete i napojite, za sve ostalo sam se ja vec pobrinuo.

Sad je red na vas,slobodno ponudite koliko vam volja,nikoga ja necu tuci i za usi vuci,jedino sto vam kravica mozda zameri sto je potcenjujete,al' to je vec vasa stvar. E da, moze i neka zamena uz vasu golemu doplatu!

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Ehhh bilo bi lepo, ali nazalost mogu da ti ponudim samo zamenu za kola (a to ti verovatno ne treba). Srecno da ga udomis

Ehhh bilo bi lepo, ali nazalost mogu da ti ponudim samo zamenu za kola (a to ti verovatno ne treba). Srecno da ga udomis

A ja mislio da sam jedini ja lud,pa u sred zime dajem cetiri tocka za dva,kad ono i ti pobudalio ;D

Moze auto u zamenu!

Još jedna korekcija cene! Sada je 3.000eur!!! Ako znate nekoga ko traži ovakav motor, prenesite ponudu, jer ukoliko ne prodam Hondu, moraću da prodajem V-stroma :(

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Sta se desava sa evropom? Prodata ili ceka i dalje?

Kes ili su moguce razne kombinacije (nove)?

Sta se desava sa evropom? Prodata ili ceka i dalje?

Kes ili su moguce razne kombinacije (nove)?

Tu je kravica, još uvek!

Prvenstveno keš, a može i zamena za nešto jeftinije + doplata, pa posle i to ide na prodaju.

Poenta je da dodjem do keša, kao što rekoh kupio sam drugi motor, kupio gume, komplet kofera, novu kacigu, čizme, jaknu devojci i meni, uradio pun servis,  registrovao motor i auto (u isto vreme) i ostao prilično švorc na početku sezone :( , a sve računajući da ću prodati Hondu.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja