Jump to content

Moto Zajednica

Srbi (Serbia Racing Group) on the Road Racing again.

Recommended Posts

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Prva Road Racing trka Istočnoevropskog Šampionata održava se 02. avgusta u Grčkoj na stazi Serres. Organizator trke prvobitno planirane za 12 jul je Motociklistički savez Rumunije.

Učešće na ovoj trci iz Serbian Racing Group-a prijavili su:

1. Nikola Buljić iz NB Racing team-a koji će voziti u klasi Supersport 600 na motociklu Yamaha R6

2. Borislav Maksimović iz Max Racing team-a koji će voziti u klasi Superstock 1000 na motociklu Suzuki K6

3. Boban Lazić iz Max Racing team-a koji će voziti u klasi Supersport 600 i Superstock 1000 na motocilklima Yamaha R1 i Yamaha R6

4. Željko Pavlović iz Max Racing team-a koji će voziti u klasi Superstock 1000 na motociklu Suzuki K9

Planirano je i učešće Marka Stošića mladog i perspektivnog takmičara NB racing team-a, međutim ambasada Grčke je iz nepoznatih razloga odbila njegov zahtjev za vizu.

Dok će dio SRG-a u istočnom dijelu Evrope oprobati svoje snage na prvom takmičenju ovog šampionata u sezoni, u Nemačkoj na stazi Schleiz Miloš Milovanović istog vikenda učestvuje u 6. trci IDM šampionata.

PR - Serbian Racing Group

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 293 postova

U nedelju 02. avgusta na stazi Schleiz u Nemačkoj vožene su dve trke u klasi Superbajk. Naš takmičar kao član Suzuki team Alber Bischoff zabeležio je odličan rezultat.

Tim je imao dobru strategiju koje od specijalnih Dunlop guma da iskoristi na zvaničnim treninzima u subotu, što je rezultiralo 16. startnom pozicijom koju je Milovanović uspeo da iskoristi na trkama. Na treningu klase Superbike startovalo je 34 vozača iz 13 zemalja zapadne Evrope.

Na prvoj trci u nedelju Milos je zauzeo 14. mesto ali druga trka na kojoj je osvojio 9. mesto donela pravo uzbuđenje!

„Na drugoj trci sam odlično startovao i našao se među prvih deset vozača. Usledila je žestoka borba nakon koje sam trku završio na devetoj poziciji. Veoma sam zadovoljan i smatram da osvojeno deveto mesto među tako jakom konkurencijom čini najveći uspeh u mojoj dosadašnjoj karijeri. Naći se u samom vrhu IDM Šampionata znači voziti rame uz rame sa najboljim vozačima Evrope. Imao sam veliku čast da mi na startu priđe Max Neukirchner, vozač iz samog vrha WSBK-a i da mi, nazvavši me svojim naslednikom, poželi sreću kao novom članu tima. To me je izuzetno motivisalo i dalo mi volju da pođem njegovim stopama. Obzirom na to da uvek težim većem uspehu, konačno mogu da kažem da sam zadovoljan jer vidim da su se moj dosadašnji trud i podrška Mass Racing Team-a isplatili.“ – kaže Milovanović.

Uzlazna linija kojom se Milovanović kreće poslednjih godina sve više čini verovatnim da će se u bliskoj budućnosti čuti i srpska himna na Svetskom Superbajku.

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Uzlazna linija kojom se Milovanović kreće poslednjih godina sve više čini verovatnim da će se u bliskoj budućnosti čuti i srpska himna na Svetskom Superbajku.

Eeee, ovo jedva cekam. Nadam se da ce to biti skoro i naravno da nece biti usamljen primjer.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja