mixa 1036 Napisano Avgust 3, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prva Road Racing trka Istočnoevropskog Šampionata održava se 02. avgusta u Grčkoj na stazi Serres. Organizator trke prvobitno planirane za 12 jul je Motociklistički savez Rumunije. Učešće na ovoj trci iz Serbian Racing Group-a prijavili su: 1. Nikola Buljić iz NB Racing team-a koji će voziti u klasi Supersport 600 na motociklu Yamaha R6 2. Borislav Maksimović iz Max Racing team-a koji će voziti u klasi Superstock 1000 na motociklu Suzuki K6 3. Boban Lazić iz Max Racing team-a koji će voziti u klasi Supersport 600 i Superstock 1000 na motocilklima Yamaha R1 i Yamaha R6 4. Željko Pavlović iz Max Racing team-a koji će voziti u klasi Superstock 1000 na motociklu Suzuki K9 Planirano je i učešće Marka Stošića mladog i perspektivnog takmičara NB racing team-a, međutim ambasada Grčke je iz nepoznatih razloga odbila njegov zahtjev za vizu. Dok će dio SRG-a u istočnom dijelu Evrope oprobati svoje snage na prvom takmičenju ovog šampionata u sezoni, u Nemačkoj na stazi Schleiz Miloš Milovanović istog vikenda učestvuje u 6. trci IDM šampionata. PR - Serbian Racing Group Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se najboljem za nase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju 02. avgusta na stazi Schleiz u Nemačkoj vožene su dve trke u klasi Superbajk. Naš takmičar kao član Suzuki team Alber Bischoff zabeležio je odličan rezultat. Tim je imao dobru strategiju koje od specijalnih Dunlop guma da iskoristi na zvaničnim treninzima u subotu, što je rezultiralo 16. startnom pozicijom koju je Milovanović uspeo da iskoristi na trkama. Na treningu klase Superbike startovalo je 34 vozača iz 13 zemalja zapadne Evrope. Na prvoj trci u nedelju Milos je zauzeo 14. mesto ali druga trka na kojoj je osvojio 9. mesto donela pravo uzbuđenje! „Na drugoj trci sam odlično startovao i našao se među prvih deset vozača. Usledila je žestoka borba nakon koje sam trku završio na devetoj poziciji. Veoma sam zadovoljan i smatram da osvojeno deveto mesto među tako jakom konkurencijom čini najveći uspeh u mojoj dosadašnjoj karijeri. Naći se u samom vrhu IDM Šampionata znači voziti rame uz rame sa najboljim vozačima Evrope. Imao sam veliku čast da mi na startu priđe Max Neukirchner, vozač iz samog vrha WSBK-a i da mi, nazvavši me svojim naslednikom, poželi sreću kao novom članu tima. To me je izuzetno motivisalo i dalo mi volju da pođem njegovim stopama. Obzirom na to da uvek težim većem uspehu, konačno mogu da kažem da sam zadovoljan jer vidim da su se moj dosadašnji trud i podrška Mass Racing Team-a isplatili.“ – kaže Milovanović. Uzlazna linija kojom se Milovanović kreće poslednjih godina sve više čini verovatnim da će se u bliskoj budućnosti čuti i srpska himna na Svetskom Superbajku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Avgust 4, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Uzlazna linija kojom se Milovanović kreće poslednjih godina sve više čini verovatnim da će se u bliskoj budućnosti čuti i srpska himna na Svetskom Superbajku. Eeee, ovo jedva cekam. Nadam se da ce to biti skoro i naravno da nece biti usamljen primjer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...