CAJA 1168 Napisano Avgust 15, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Bio,video....Iskreno da vam kazem smorio sam se posteno.Skup je bio solidno organizovan,iako ne znam ko je organizator ??? Motora je bilo jako malo,toliko da defile nije mogao da se odrzi...Vecina je bila u gradu... Evo i par slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cajo vidjen si u Kumanima kod spomenika! Ipak bolje sto nisam dosao. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan oko 17h 15motora dosli do ulaza okrenuli pa u feketic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Avgust 16, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Cajo vidjen si u Kumanima kod spomenika! Da primetio sam i ja vas ali nisam uspeo da vas stignem ;D morao sam da sacekam druga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala cajo na slikama vidim da nista nisam propustio,a evo jedna slika sa naseg skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P3l3 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Srbobran Prijavi odgovor kao problematičan Bio,video....Iskreno da vam kazem smorio sam se posteno.Skup je bio solidno organizovan,iako ne znam ko je organizator ??? Motora je bilo jako malo,toliko da defile nije mogao da se odrzi...Vecina je bila u gradu... Evo i par slika. Ove godine ih je zajebao moto skup u Feketicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Avgust 17, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Au... Motoras ti bas uzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...