katerina 118 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo za 10 godišnjicu braka kupili nam Mc Kinley jakne od wind protector materijala. Odluku da ovu uradimo ba sada je proizišlo što su jakne ( a i ostali proizvodi) na sezonskom sniženju od 50%, a još nekoliko dana će da traje i popust na to još 20%. To bi otpriliko bilo ovako: Vladina jakna je imala osnovnu cenu 7.390,00 dinara, sa popustom od 50% 3.700,00 din, a sa još 20% njena cena je sada bila 2.960,00 dinara. Moja jakna je imala osnovnu cenu 5.690,00 dinara, sa popustom od 50% 2.850,00 din, a sa još 20% njena cena je sada bila 2.280,00 dinara. Jakne su kupljene u prodavnicama Intresporta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan i etiketa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 1, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan heh,,,,samo da se ubacim:koincidencija; i nama je 10 god. braka danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Ja nešto ne vidim motocikl nacrtan na etiketi... ? p.s. - šala. Dobra alternativa za tople dane. Samo bi ispod trebalo nositi mrežasti oklop sa protektorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan super, bas je jeftino za tako nesto! ja isto trazim windstopper, pa cu da pogledam tamo... jel ima u crnoj boji S velicina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan @Kalina bojim se da je samo bilo jeftino. Što se tiče boja, u Subotici je bilo dve varijante sivih, crvena i narandžasta. @ pOpeye ni FILA papuče nemaju nacrtan motor, pa se ipak ubrajaju u moto opremu :o. Jakna koju je potpisao McKinley, po ceni podkape od windstopper-a, pa preživljavam što nema slišicu motora (ni HiTec Magnum je nema pa mi ne smeta). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam vlasnik jedne windstoper jakne samo je razlika u brandu ali kapiram da je to taj maerijal i da radi isti posao.....Zaista stiti od vetra i super je za voznju...Ai opet nema sigrurnosti tako da bi trebao da uskoci neki gladijator ispod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan @Aca035 Da rešimo enigmu, windstopper odeća se nosi ispod ‚‚propisane" s protektorima i služi za ono čemu je namenjena (zaštita od vetra i hladnoće, a ne spašavanje kostiju, zglobova i mekog tkiva u slučaju pada). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...