muljaz 2127 Napisano Avgust 24, 2009 Skuteras, 3714 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je do motora, a malo vise do stila voznje. Sta mislite o Michelin Ankee u odnosu na Bridgestone Trailwing? Anakee je odlicna guma. medju najboljim kombinovanim guama za enduro. Pored nje bih bredlozio taj bridgestone battlewing 501/502. Drugar je na pegazu vozi vise od 15000 i nece da se potrosi, a drzi vrhunski dobro. Meni pilot sport, na 8000 zadnja dosla na 30%, a prednja 80% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JPSUPERBIKES 0 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Florida Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da prestanes da vozis.Ili da kupis "R". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Stvrano vi sto vozite eRove me ponekada nasmejete do suza......pa ja nebi vozio eRa da mi ga poklone, da mi se vozi uzeo bi ga pa bi ga vozio.....to je kao kada bi ja ovima sto ih voze rekao da idu samnom u najdublju sumu na rostilj a da cu ja sve poneti u mom koferu... Oce neko ko vozi eRa na rostilj ili NE???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Stvrano vi sto vozite eRove me ponekada nasmejete do suza......pa ja nebi vozio eRa da mi ga poklone, da mi se vozi uzeo bi ga pa bi ga vozio.....to je kao kada bi ja ovima sto ih voze rekao da idu samnom u najdublju sumu na rostilj a da cu ja sve poneti u mom koferu... Oce neko ko vozi eRa na rostilj ili NE???? Kad je rostilj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2127 Napisano Septembar 10, 2009 Skuteras, 3714 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stvrano vi sto vozite eRove me ponekada nasmejete do suza......pa ja nebi vozio eRa da mi ga poklone, da mi se vozi uzeo bi ga pa bi ga vozio.....to je kao kada bi ja ovima sto ih voze rekao da idu samnom u najdublju sumu na rostilj a da cu ja sve poneti u mom koferu... Oce neko ko vozi eRa na rostilj ili NE???? Ovo me dovede do zakljucka sto se meni toliko vise trosi zadnja guma od prednje. Leonardo vazi za jedan od motoreca sa najvecim gepekom. Kad god negde podjemo na voznju svi trpaju stvari kod mene u gepek i u kofer i onda mi svo opterecenje nazad. Zato me i ne nagovaraju da predjem na nesto drugo, posle ne bi imali gde da stave stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam malo obratio paznju na gume koje sam dobio uz motor, u pitanju je Bridgestone i ostao u cudu da mi je prednja guma skoro pri kraju a zadnja odlicna. Presao sam 9000 km. Na koju foru mi se prednja guma vise trosi od zadnje ? Sasvim normalno za veće enduro motore, i meni se to često događa. Ovisi o vrsti gume, stilu vožnje, rasporedu težine, KOČENJU... Recimo, prednja T63 mi izdrži 5000 km i out... Tako da sada vozim na kombinaciji prednja Bridge TW 301/ zadnja Michelin T63... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 22, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na z900 rs cafe prednja spala do ndexa potrošnje na 1,6 mm a zadnja je tačno na pola i to sne na 6000 km. Prednja ima tragove velikog opterećenja, skoro ko da je sa staze. Zadnja normalna. Vozim fluidno i bez davanja nekog gasa a još manje sa kočenje. Prednja će 10000 biti čisti slik sa strane. Guma dunlop gpr300 najeftiniji sport turing jednokomponentna. Guma je stvarno odlična po suvom drži mi bolje od mnogo skupljih dunlopa a i drugih. Neznam zašto je prednja otišla toliko brzo. Promenio Novembar 22, 2021 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10590 Napisano Octobar 23, 2022 Drug član, 3421 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 22.11.2021. at 11:21, sasa ns 1 je napisao: Meni je na z900 rs cafe prednja spala do ndexa potrošnje na 1,6 mm a zadnja je tačno na pola i to sne na 6000 km. Prednja ima tragove velikog opterećenja, skoro ko da je sa staze. Zadnja normalna. Vozim fluidno i bez davanja nekog gasa a još manje sa kočenje. Prednja će 10000 biti čisti slik sa strane. Guma dunlop gpr300 najeftiniji sport turing jednokomponentna. Guma je stvarno odlična po suvom drži mi bolje od mnogo skupljih dunlopa a i drugih. Neznam zašto je prednja otišla toliko brzo. Michelin pilotroad 4 DOT1114,bile na Suzani,onako na oko 60-70%...evo ja prešao oko 9000km,tačno na 10000 će biti prednja slick,zadnja može još gurati,sigurno par hiljada! Ne znam da l' da smanjim kočenje prednjom ili da povećam throtle? Nikad ne zavrćem naglo gas,ne volim da ga kidam,ne jurim vreme...onako,kad se jurimo malo oštrije ali sa merom,barem ja mislim?! Možda malko kasnije kočim,da l' imam poverenja u Brembo...? Kad krenem u duže solo ture i ne koristim kočnice,minimalno! Mislim da je u ulju u vilama rešenje,jedino još to ne zamenih i filtere u pumpi benzina...Ulje ću kod Zvoneta tokom Zime,samo kad bude toplo jer menjati ulje na mrazu nije baš reprezentativno,jel'? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Octobar 23, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 @shoyyka Ваши мотори треба да имају неко подешавање вешања тј. виљушке, ако се не варам? Ваљда прво геометрија мотора, када сте на њему треба да се види? Требало би прво то да проверите да ли је добро подешено за вашу тежину и стил вожње. Ако не можете ви да вам подеси неко ко зна. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10590 Napisano Octobar 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 3421 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ma možda se nameće odgovor...promenili je ranije,DOT na prednjoj 2314,nebitno,nego ja ne prepoznajem baš potrošenost kod prednje Michelina,mislim vidiš kad je pri kraju ali ranije te njene "pruge"...Kad stavim nove u isto vreme,pratiću. Ima naravno štelovanje,to kad servisiram pomenute vile...pozadi sam skoro uvek na fabričkom kompromisu... Promenio Octobar 23, 2022 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 23, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni je prednja bila slik na 8000 i zašiljila se tolko da je već izgubila oblik i imala je valov u krug sa leve i desne dstrane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...