Echi-ZR 26 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima i ljubiteljima dvotockasa. Trebala bi mi mala pomoc oko stelovanja lera na Hondi CB450N. Ne volim da cackam nesto sam dok ne vidim kako treba, pa bi mi trebao savet ili uputstvo kako to da odradim najsigurnije i najkvalitetnije. ??? Isto tako mi treba podatak na koliko obrtaja treba pravilno podesiti ler, kod zagrejanog motora. Unapred hvala. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Jul 30, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi ler trebao biti oko 1200/+ - 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 30, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan U servisnoj knjizici za mog CB-a, pise 1000rpm +- 100 ne znam da li ti to nesto znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jul 30, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Za CB450N ide 1200+/-100 rpm. Imash u sredini izmedju dva karburatora jedan veliki sraf (kod mene je plasticna drska i shteluje se rukom, bez alata) kojim shtelujesh ler. Kada ga zavijash ler se povecava, kada odvijash, jelte, smanjuje se Kada okrenesh malo taj shraf, daj malo gasa chisto da se motor opasulji, pa onda vidish rpm, i tako dok ne dodjesh do onog pravog. Ler shtelujesh na full zagrejanom motoru (znachi vozi ga 10-15min pa onda). Postoji i podeshavanje smeshe (vazduh/benzin) za ler, ali to ti vec ne bih preporuchio da dirash ukoliko motor radi i pali ok. Ja sam se zezao malo sa tim podeshavanjima i sad nikad nisam siguran da li je ok Na kraju sam stavio na pochetnu poziciju kako sam prochitao u knjizi i trebalo bi da je dobro. Nadam se da sam pomogao, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...