davidoff 27 Napisano Jul 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imam ponudu (dosta povoljnu) za ovaj model iz 2002 god sa predjenih nesto vise od 20000 km,e sad posto ne kupujem od coveka koga znam a nisam imao do sada prilike da vozim ovaj motor i ne znam nikoga ko ga ima zanimaju me iskustva vlasnika,cene delova,na sta treba obratiti paznju pri kupovini,dostupnost delova kod nas,servisi....i sve ono za sta smatrate da bi mi pomoglo! Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da ti kažem da je i to povoljno danas skupo ;D ;D To stoji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ala ste se raspisali nemojte toliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 30, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se priključim, nemam nikakvo iskustvo po tom pitanju, ali malo da pišem, čisto radi tvog zadovoljstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se priključim, nemam nikakvo iskustvo po tom pitanju, ali malo da pišem, čisto radi tvog zadovoljstva. Bas ti hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 30, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se priključim, nemam nikakvo iskustvo po tom pitanju, ali malo da pišem, čisto radi tvog zadovoljstva. Da napisem nesto,al` da ne bude offtopic.. Svidja mi se model,rado bih ga posedovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se priključim, nemam nikakvo iskustvo po tom pitanju, ali malo da pišem, čisto radi tvog zadovoljstva. Da napisem nesto,al` da ne bude offtopic.. Svidja mi se model,rado bih ga posedovao I ja takodje zato se I raspitujem, bas bas mi se svidja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
techa013 0 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najlepsi maxi skuter, gledao sam jednog skoro, medjutim bio mi je malo skup. Masina je, bar mislim, ista kao i u Beverliju i Scarabeu 500, tako da tu ne bi trebalo da bude nepoznanica. Ono sto sam ja primetio kod par primeraka je da su se plastike na prednjem delu rasklimale, mada je to mozda slucaj samo sa tih par komada. Bilo bi dobro da se javi neko ko poseduje ovaj skuter, da nam kaze iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najlepsi maxi skuter, gledao sam jednog skoro, medjutim bio mi je malo skup. Masina je, bar mislim, ista kao i u Beverliju i Scarabeu 500, tako da tu ne bi trebalo da bude nepoznanica. Ono sto sam ja primetio kod par primeraka je da su se plastike na prednjem delu rasklimale, mada je to mozda slucaj samo sa tih par komada. Bilo bi dobro da se javi neko ko poseduje ovaj skuter, da nam kaze iskustva. Hvala puno na pomoci! I ja bih voleo da se javi neko ko Ima ovaj skuter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan gomilu informacija i tekstova vlasnika ces naci forumu motori.hr u sekciji skuteri... ;)pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan gomilu informacija i tekstova vlasnika ces naci forumu motori.hr u sekciji skuteri... ;)pozdrav.. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 31, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice servisa i delova, u BG-u imas tri servisa, unigrup, tehnodelta i Ljuba Bugarski (ako sam dobro zapamtio). Svi su ovlasceni tako da nije problem popravka. Koji je najbolji, to u drugoj temi... Za delove mislim da je teze naci ih nego za japance (mislim na polovne, novih delova ima jedino za kineze stalno na lageru). Znaci sve mora da se narucuje, a preko servisa se ceka jako dugo (5 nedelja). Naravno uvek imas net, ja sam za drugara narucivao delove iz uk, stigli su za 10 dana, original aprilijini i jeftiniji nego ovde. Skuter je lep, ne znam koliko je to povoljno, ali ipak mislim da posle hyosunga treba da ides na motor a ne na skuter. Pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je lep, ne znam koliko je to povoljno, ali ipak mislim da posle hyosunga treba da ides na motor a ne na skuter. Pozzz. Slazem se nosio sam se mislju da uzmem nekog Suzuki SV-a za pocetak za sezonu,dve medjutim trenutna situacija sto finansiska sto poslovna me primorava da budem u Bgd-u 365 dana godisnje tako da gledam to i iz prakticnih razloga skuter je ipak pogodniji za grad,ima vise prostora za sitnice(sto mi je jako vazno),itd.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 31, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ko je non-stop u gradu, takve sprave su stvorene za njega. Ja sam imao Scarabeo 500 (isti agregat) i za 15000km nisam imao nikakvih problema. Servisirao sam ga na 3000km kod Tehnodelte, grejao masinu svaki put, a kad krenem samo zavrcem onaj gas i sve OK. Nista zivo mi se nije kvarilo. Potrosnja uvek 4,5l/100km. Jedino sa kocnicama nisam bas bio zadovoljan. Predpostavljam da je Atlantic u svemu slican sa njim. I nisam cuo da je neko imao problema sa delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ko je non-stop u gradu, takve sprave su stvorene za njega. Ja sam imao Scarabeo 500 (isti agregat) i za 15000km nisam imao nikakvih problema. Servisirao sam ga na 3000km kod Tehnodelte, grejao masinu svaki put, a kad krenem samo zavrcem onaj gas i sve OK. Nista zivo mi se nije kvarilo. Potrosnja uvek 4,5l/100km. Jedino sa kocnicama nisam bas bio zadovoljan. Predpostavljam da je Atlantic u svemu slican sa njim. I nisam cuo da je neko imao problema sa delovima. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Jos neko iz licnog iskustva........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti jedino reci sobzirom da dugo voziim Apriliu da je nabavljanje delova PAKAO:) Izuzev potrosnih, u Srbiji, niko nista nema! Sve se narucuje i previse ceka! Takodje Cene! npr oslabili su mi zadnja DVA amortizera! Polovni su isto losi, koje sam nasao... A novi se narucuju i jedan dodje 130evra!!! Dva 260... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti jedino reci sobzirom da dugo voziim Apriliu da je nabavljanje delova PAKAO:) Izuzev potrosnih, u Srbiji, niko nista nema! Sve se narucuje i previse ceka! Takodje Cene! npr oslabili su mi zadnja DVA amortizera! Polovni su isto losi, koje sam nasao... A novi se narucuju i jedan dodje 130evra!!! Dva 260... To sam cuo vec sa par strana a polovnih nema da se nadje,tuga! Na kraju cu kupiti SV-a i uzivati iako mi je ne prakticniji za grad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...