Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia Atlantic 500,vasa iskustva..........

Recommended Posts

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Imam ponudu (dosta povoljnu) za ovaj model iz 2002 god sa predjenih nesto vise od 20000 km,e sad posto ne kupujem od coveka koga znam a nisam imao do sada prilike da vozim ovaj motor i ne znam nikoga ko ga ima zanimaju me iskustva vlasnika,cene delova,na sta treba obratiti paznju pri kupovini,dostupnost delova kod nas,servisi....i sve ono za sta smatrate da bi mi pomoglo!

Unapred hvala!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nesvrstan, 756 postova

Evo da se priključim, nemam nikakvo iskustvo po tom pitanju, ali malo da pišem, čisto radi tvog zadovoljstva.

Bas ti hvala! ;)

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Evo da se priključim, nemam nikakvo iskustvo po tom pitanju, ali malo da pišem, čisto radi tvog zadovoljstva.

Da napisem nesto,al` da ne bude offtopic..

Svidja mi se model,rado bih ga posedovao :)

• Nesvrstan, 756 postova

Da napisem nesto,al` da ne bude offtopic..

Svidja mi se model,rado bih ga posedovao :)

I ja takodje zato se I raspitujem, bas bas mi se svidja!

• U prolazu, 8 postova

Po meni najlepsi maxi skuter, gledao sam jednog skoro, medjutim bio mi je malo skup. Masina je, bar mislim, ista kao i u Beverliju i Scarabeu 500, tako da tu ne bi trebalo da bude nepoznanica. Ono sto sam ja primetio kod par primeraka je da su se plastike na prednjem delu rasklimale, mada je to mozda slucaj samo sa tih par komada. Bilo bi dobro da se javi neko ko poseduje ovaj skuter, da nam kaze iskustva.

• Nesvrstan, 756 postova

Po meni najlepsi maxi skuter, gledao sam jednog skoro, medjutim bio mi je malo skup. Masina je, bar mislim, ista kao i u Beverliju i Scarabeu 500, tako da tu ne bi trebalo da bude nepoznanica. Ono sto sam ja primetio kod par primeraka je da su se plastike na prednjem delu rasklimale, mada je to mozda slucaj samo sa tih par komada. Bilo bi dobro da se javi neko ko poseduje ovaj skuter, da nam kaze iskustva.

Hvala puno na pomoci! I ja bih voleo da se javi neko ko Ima ovaj skuter!

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Sto se tice servisa i delova, u BG-u imas tri servisa, unigrup, tehnodelta i Ljuba Bugarski (ako sam dobro zapamtio). Svi su ovlasceni tako da nije problem popravka. Koji je najbolji, to u drugoj temi... Za delove mislim da je teze naci ih nego za japance (mislim na polovne, novih delova ima jedino za kineze stalno na lageru). Znaci sve mora da se narucuje, a preko servisa se ceka jako dugo (5 nedelja). Naravno uvek imas net, ja sam za drugara narucivao delove iz uk, stigli su za 10 dana, original aprilijini i jeftiniji nego ovde.

Skuter je lep, ne znam koliko je to povoljno, ali ipak mislim da posle hyosunga treba da ides na motor a ne na skuter.

Pozzz.

• Nesvrstan, 756 postova

Skuter je lep, ne znam koliko je to povoljno, ali ipak mislim da posle hyosunga treba da ides na motor a ne na skuter.

Pozzz.

Slazem se nosio sam se mislju da uzmem nekog Suzuki SV-a za pocetak za sezonu,dve medjutim trenutna situacija sto finansiska sto poslovna me primorava da budem u Bgd-u 365 dana godisnje tako da gledam to i iz prakticnih razloga skuter je ipak pogodniji za grad,ima vise prostora za sitnice(sto mi je jako vazno),itd.!

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Ko je non-stop u gradu, takve sprave su stvorene za njega.

Ja sam imao Scarabeo 500 (isti agregat) i za 15000km nisam imao nikakvih problema. Servisirao sam ga na 3000km kod Tehnodelte, grejao masinu svaki put, a kad krenem samo zavrcem onaj gas i sve OK. Nista zivo mi se nije kvarilo. Potrosnja uvek 4,5l/100km. Jedino sa kocnicama nisam bas bio zadovoljan. Predpostavljam da je Atlantic u svemu slican sa njim.

I nisam cuo da je neko imao problema sa delovima.

• Nesvrstan, 756 postova

Ko je non-stop u gradu, takve sprave su stvorene za njega.

Ja sam imao Scarabeo 500 (isti agregat) i za 15000km nisam imao nikakvih problema. Servisirao sam ga na 3000km kod Tehnodelte, grejao masinu svaki put, a kad krenem samo zavrcem onaj gas i sve OK. Nista zivo mi se nije kvarilo. Potrosnja uvek 4,5l/100km. Jedino sa kocnicama nisam bas bio zadovoljan. Predpostavljam da je Atlantic u svemu slican sa njim.

I nisam cuo da je neko imao problema sa delovima.

Hvala!

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 250

Mogu ti jedino reci sobzirom da dugo voziim Apriliu da je nabavljanje delova PAKAO:)

Izuzev potrosnih, u Srbiji, niko nista nema! Sve se narucuje i previse ceka!

Takodje Cene!

npr oslabili su mi zadnja DVA amortizera! Polovni su isto losi, koje sam nasao...

A novi se narucuju i jedan dodje 130evra!!!

Dva 260...

• Nesvrstan, 756 postova

Mogu ti jedino reci sobzirom da dugo voziim Apriliu da je nabavljanje delova PAKAO:)

Izuzev potrosnih, u Srbiji, niko nista nema! Sve se narucuje i previse ceka!

Takodje Cene!

npr oslabili su mi zadnja DVA amortizera! Polovni su isto losi, koje sam nasao...

A novi se narucuju i jedan dodje 130evra!!!

Dva 260...

To sam cuo vec sa par strana a polovnih nema da se nadje,tuga! Na kraju cu kupiti SV-a i uzivati iako mi je ne prakticniji za grad!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja