Jump to content

Moto Zajednica

4 ZGUBIDANA I MORE U CRNOJ GORI

Recommended Posts

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Takodje sam vrlo iznenadjen efektom ovoga putovanja na rehabilitaciju moje noge! Da sam znao,uradio bih to i ranije.Mada ne znaci da necu ponovo!Samo da se Challenger malo sredi,da zamenim lanac,i dosrafim sta treba....morace da se ponovi ovo tokom avgusta,posto planiram da se od 1 septembra vratim u realni svet,na posao  >:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Takodje sam vrlo iznenadjen efektom ovoga putovanja na rehabilitaciju moje noge! Da sam znao,uradio bih to i ranije.Mada ne znaci da necu ponovo!Samo da se Challenger malo sredi,da zamenim lanac,i dosrafim sta treba....morace da se ponovi ovo tokom avgusta,posto planiram da se od 1 septembra vratim u realni svet,na posao  >:(

Heheh....Ja sam skupa na Zlatiboru nastaljam opet na crnogorsko primorje. :D Tj.sa Zlatibora se i ne vracam kuci.Samo pravo na more. 8)

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Volim ja da gldeam vas ali dajte nam slike onih studentinja, cini mi se da su prijatnije na oko od vas klipana!  Svaka cast na putesestviju i druzenju. 

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

toooooo ljudi!! tako se prave dogovori, u 4 minuta! vidim da ste se proveli baš kako treba, a mali incident sa Challengerom vas nije mogao obeshrabrit koliko vidim, a ni studentkinje valjda :D

Forrest, čim se nisi javljao više pretpostavio sam da ste se snašli.

Svaka čast junaci!

toooooo ljudi!! tako se prave dogovori, u 4 minuta! vidim da ste se proveli baš kako treba, a mali incident sa Challengerom vas nije mogao obeshrabrit koliko vidim, a ni studentkinje valjda :D

Forrest, čim se nisi javljao više pretpostavio sam da ste se snašli.

Svaka čast junaci!

Veci,izvini stvarno sto ti se ne javih,ali to je samo zbog mog j.. mobilnog.Hvala ti puno druze!

Volim ja da gldeam vas ali dajte nam slike onih studentinja, cini mi se da su prijatnije na oko od vas klipana!  Svaka cast na putesestviju i druzenju. 

Mislim da Vukan ima bolje slike od svih nas jer je posle otisao sa njima u nepoznatom pravcu.Doduse vratise ga posle pola sata...ali...hmmmmm................

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

ODmor se nastavlja. Pozdrav Iz Makedonije, pa sutra na more ponovo. Pozeleo sam se ;) ;D

Sutra krecu i dva kineza u drustvu jednog elegantnog italijana pa ako se sretnemo da nesto i popijemo  ;)

ODmor se nastavlja. Pozdrav Iz Makedonije, pa sutra na more ponovo. Pozeleo sam se ;) ;D

Daks/////ja sam u Radovicima od ponedeljka ponovo....sator ekipa..Sa zlatibora...

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Ali ja  idem u Hrvatsku, na Murter, pa ako vas ne mrzi da sse vozate, dodjite do Sibenika, ja castim pivo ;D .  Srecan put i lep provod, u sta ne sumnjam

Ali ja  idem u Hrvatsku, na Murter, pa ako vas ne mrzi da sse vozate, dodjite do Sibenika, ja castim pivo ;D .  Srecan put i lep provod, u sta ne sumnjam

DAngubo jedna!!!Gde sve neces da se zavuces..... ;D

• Drug član, 2265 postova

Foreste, imao si vise srece nego pameti. Drugi put proveri lanac, ili prelazi na nesto sa kardanom (Drag Star Classic npr.) ;)

Svaka cast na dogovoru: jel' idemo - idemo, i na odlicnom provodu.

Hvala ti na sugestiji Blackbite,ali u varijantama " jel' idemo - idemo",nema se bas vremena za sve!U svakom slucaju,duga je to prica,a ko zna,shvatice ;)

Foreste, imao si vise srece nego pameti. Drugi put proveri lanac, ili prelazi na nesto sa kardanom (Drag Star Classic npr.) ;)

Svaka cast na dogovoru: jel' idemo - idemo, i na odlicnom provodu.

Improvizacija je Pecino srenje ime  ;)  Kupice on nesto bolje sledece godine.Sa tim covekom mogu da idem uvek na put jer je strasno korektan covek i dobar drugar.Ko ga zna-moze isto da potvrdi.I treba imati hrabrost da kinezom od 250cc,zarad drugarstva podjes da juris V-strom,TDM i VFR-a.JA ne bih imao hrabrosti.Jbg.bilo je malko problema ali bice bolje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja