SHOKLA 1747 Napisano Mart 3, 2015 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Struja je vec izvucena sa paljenja. Akumulator nema fabricki, barem ovaj, moj model. Posto sirenu ionako ne koristim (vozim bez prigusivaca, pa mi je apsolutno nepotrebna), iskoristio bih taj izvod, sa jednim obicnim on-off prekidacem i osiguracem. Aku mi ne predstavlja problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Mart 3, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Moras znati koliko A taj izvod obezbeđuje, sigurno nije mnogo. Ali je dobra stvar da ako nemas druge potrosace, sve mozes dati ventilatoru, stavis neki slabiji i mozes i konstantno da ga ostavis ukljucenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 4, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav razlog nema za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 4, 2015 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl poseduje fabricki izvedenu struju za svetla, sirenu, migavce i stop-svetlo. Svetla ne koristim konstantno, vec samo kada okasnim u sumi, i po mraku se vracam kuci. A tada je motocikl u pokretu, i nije mu potreban ventilator, tako da svetla (prednje/zadnje) i ventilator nece biti ukljuceni istovremeno. Cenim da kada je instalacija sposobna da tera prednji far i zadnju poziciju konstantno, plus migavci i stop svetlo i sirena povremeno, nece biti apsolutno nikakav problem da po potrebi ukljucim ventilator. Motocikl je HARD ENDURO sa instalacijom, ne kros model. Poenta ovog, mog piskaranja je: KOJI VENTILATOR ugraditi, od cega, kako bi se uklopio dimenzijski na jedan od hladnjaka, posto su isti veoma oskudnih dimenzija??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti rekoh a ti kako hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 4, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi kontaktirao beru ili viktora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 4, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan http://partstream.arinet.com/Mobile/URlxdXuO3BHllt5ozrcNY3x0Mf8Y_wCJbxwMyFukUQTKFX9ToFtAL9ZrHSBuKSiiiphxQMK6h1Gludu4tc6xSIS_0PYsMTLPNmF9h2jfisA1.html#/Mobile/2i3esvi_J4GMMAyOe7dXTYMgepHvX85Fs7SHu3JlzYGP7WeDe_hj3XLr3hFG-K6gfFGWfMBoXFc5mt6O6g5uie6z_SRk8caxDXAW-dzYWFI1.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 4, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan 146$ Original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 4, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Viktor moze da poruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Фино је то, само би било ван памети да спрцам толику лову на опремање играчке за шуму. Мислим да ћу ипак прибећи неком алтернативном решењу типа скутерски вент или неки комп кулер. Јбг, Динџа је у питању, није за бацање на данашњу кризу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Фино је то, само би било ван памети да спрцам толику лову на опремање играчке за шуму. Мислим да ћу ипак прибећи неком алтернативном решењу типа скутерски вент или неки комп кулер. Јбг, Динџа је у питању, није за бацање на данашњу кризу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Mart 5, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan razmisljam se o kupovini ktm exc 125, kakvo je misljenje o ovom najmanjem exc i kakav je u terenu . Imade li tko iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Premalo za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Visina sedista je manje vise ista na svakom EXC, za novi 125 pise da je 950mm a na najvecim 4T je 970mm. Sediste uvek moze da obezbedi +-50mm bez problema. Ne verujem ni da mu fali konja, svojevremeno sam vozio 125 2T Yamahu i nisam se osetio hendikepiranim, mozda ako covek ima 100+kg. Prednosti su jednostavno i jeftino odrzavanje (verovatno i nabavka) i ozbiljna usteda u kilazi, 10-15kg manje u odnosu na jacu bracu. p.s. na YT ima pregrst snimaka sta ljudi rade sa najmanjim KTM-om: https://www.youtube.com/results?search_query=KTM+EXC+125+enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mozda ako covek ima 100+kg. [/url] Blizu si, 120+ kg i 2 + m visine, i penje se sa motorom iz mesta uz bukvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Mart 5, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Gledam jednu 125 kod mene ovdje. 2010 god svega 35 radnih sati komplet akrapovic veci karburator , komplet zamjenskih plastika. Motor kao nov , znam vlasnik. E moje pitanje je kako se vozi u terenu, snege ne hvali to sam vidio i vec znam. Visok sam 190 110kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Uf, to vec zvuci kao problem . Cenim da je 200 2T/350 4T minimum za tvoje gabarite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Mart 5, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Probao je ja u cipelicama i kosulji i smjestim se ja ali treba bit majstor pa to vozit a pogotovo meni se prebacit sa okeana obrtnog momenta koji imam na sadasnjem motoru. Imao sam na vrlo kratko prije 4 godine kx125 ali je nisam nesto u terenu probao. Ponijelo me jer je motor nov. Vozio sam exc350 5dana prosle godine i nije mi se svidiop premda je bio razbarachen al zaludu 2 godine star. Cekam sledecu priliku da udjem u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi se kao bicikl. Nema lakseg motora. Po sumi ces leteti ali duzi i jaci usponi ce verovatno biti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Mart 5, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ma nedje znam odgovor Gavro no sebe lazem i nagovaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis da ne fali snage onda kupuj, sto kaze kolega nista okretnije i lakse od toga ne postoji. 2T generalno nije za lenje, posebno kod ovoga mora da se radi na menjacu. I bez zurbe na cistinama, posebno uzbrdicama, to je jedino mesto gde ce se osetiti manjak nm i ks. P.s. plus miris i ukus dvotaktnog motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 6, 2015 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ne. malo za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 6, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Na nasem LC4 iz 2005. plocice prednjeg tocka lupkaju , blesavo . Koliko sam video nedostaje "krstic" koji ih drzi na rastojanju . Zna li ko gde to da nadjem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 6, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je to krstic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...