kepo 4527 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene seriski od xt a u ostatka ekipe 50 ili 52 Koliki je seriski? kepo kad sam ja tvoj motor uzeo on je bio sa slik gumama zato je i taj lancanik stavljen radi vece max brzine sta mislis jel bi bio u takvom stanju da je po sumama vozen?? nov veci zadnji ktm-ov ti je 30 eur gde ima za 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene seriski od xt a u ostatka ekipe 50 ili 52 Koliki je seriski? kepo kad sam ja tvoj motor uzeo on je bio sa slik gumama zato je i taj lancanik stavljen radi vece max brzine sta mislis jel bi bio u takvom stanju da je po sumama vozen?? nov veci zadnji ktm-ov ti je 30 eur gde ima za 30 kontakt tel poslat na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan koliko bre vasi motori imaju zuba na zadnjem lancaniku?. 16 / 42 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prelazim na 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Octobar 3, 2010 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Previse ti je to, prva brzina ce ti biti beskorisna, a to ionako nije motor za voznju po koritu potoka i izmedju stabala u sumi. Imao sam TT-a sa velikim zadnjim lancanikom, pa ti kazem iz iskustva, meni se nije svideo toliko skracen prenos. Prva je prespora, a brzo puni ostale brzine pa stalno treba saltati na terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Previse ti je to, prva brzina ce ti biti beskorisna, a to ionako nije motor za voznju po koritu potoka i izmedju stabala u sumi. Imao sam TT-a sa velikim zadnjim lancanikom, pa ti kazem iz iskustva, meni se nije svideo toliko skracen prenos. Prva je prespora, a brzo puni ostale brzine pa stalno treba saltati na terenu. nemam predstavu kolika je razlika izmedju 40 i 50, verovatno prevelika. mislis da je 45 ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 3, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Stavi slobodno 50 ,vec imas motor za cestu a na terenu je bolji veci. Zavisi od motora ali kod mene je 15 /50 prava mjera -max. brzina 155-160 a u prvoj mogu da trcim pored sa pustenim kvacilom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 50 previse na prednji od 14.Ovo su odnosi koje KTM nudi za 620 : 14:48, 14:50, 15:40, 15:45, 15:48, 15:50, 16:40, 16:45.To sam trebas da odaberes u zavisnosti od primene i stila voznje. Nisam ti mozda puno pomogao ali zlatna sredina uvek prolazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan nemam predstavu kolika je razlika izmedju 40 i 50, verovatno prevelika. Moжда ти помогне : http://www.gearingcommander.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 3, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam danas brojao kod mene na xt je 15-38 i nemam problema e sad kakav je mjenjac na ktm neznam .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Od lanacanika preporucujem aluminijumske blank lanacnike pa onda izaberes koliko zuba, cena je do 20 funti ili 26e: http://www.trialsbits.co.uk/index.php?cPath=78_107_290 mene odlicno sluze. I usput nazad imam od 56 zuba. Zato na terenu nikad nisam kretao iz prve, nego iz druge, prva mi sluzi samo za situacije kad treba se "izvucem". Za grad je ipak promasaj totalni brzine su prekratke, ali za teren je zakon. Zato 50 zuba slobodno ili pak 48 ipka imas vise konja. Gear komander je super , ali dok se ne proba ne mozsh znash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Octobar 4, 2010 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Skupi su ti lancanici. Em alumunijum koji se brze trosi, em treba i rupe da im busim. Za te pare ima da se kupe "normalni" celicni lancanici, samo da se usrafe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Skupi su ti lancanici. Em alumunijum koji se brze trosi, em treba i rupe da im busim. Za te pare ima da se kupe "normalni" celicni lancanici, samo da se usrafe. Neki lancanici imaju rupe upustene naizmenicno sa obe strane pa mozes da ga okrenes. Ali mislim da moras ili da menjas ili da produzavas lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 16, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Promenio sam destinaciju, sišao sam u Afriku. Evo jedne šargarepe kod džamburu majstora u komšiluku: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na suzukiju rm 250-14/52. Odlicno se ponasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 20, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Braćo narandžasta, da li neko zna gde može da se skine sa interneta nalepnica za LC4 Adventure za veliki rezervoar ( 28l )? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan namotirao i probao sa 50 zuba. ljudi verovali ili ne, isparilo mi negde pola motora prva mi sada i ne treba, non stop ga saltam ko nenormalan, max brzina otprilike 100 u odnosu na predhonih otprilike 150, ... u svakom slucaju za lomatanja po terenu je dosta bolja kombinacija od predhodne, s tim da bi "mozda" bolje legao neki zub manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ovo je najboja dijagnoza koju sam cuo "ode pola motora" , ali valjda bar sad je kontrola dosta veca. Javljaj utiske. I jos samo koliko je inicijalno bese imao zuba zadnji lancanik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko kupovao boju za svoj motor i gde? Nesto ne verujem bas da ce momak u farbari da mi smucka pravu boju ako mu dam uzorak pa me interesuje ima li neke sifre/oznake za KTM narandzastu koja ce da mi olaksa muke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Januar 16, 2011 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imaju oni u katalozima sifre svih boja, tako da samo mozes da mu kazes za koji motor ti treba boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 16, 2011 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ako trazis za Adventure najvjerovatnije je ktm orange 206 ili 202 ,najbolje ako ima farbara koja radi Standox boje ,kod drugih proizvodaca pola boja za motocikle ne postoji ili je pod nekom lijevom sifrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Januar 16, 2011 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko kupovao boju za svoj motor i gde? Nesto ne verujem bas da ce momak u farbari da mi smucka pravu boju ako mu dam uzorak pa me interesuje ima li neke sifre/oznake za KTM narandzastu koja ce da mi olaksa muke... U farbari nemoj ni da pokušavaš. Ako tu kod tebe u kraju postoji zastupnik ili diler za SIKKENS, onda SAMO tog proizvođača boja uzimaj. SIKKENS radi sve boje za motocikle, i nemaš sekiraciju prilikom odabira. Sve šifre originalnih boja su i na njihovim proizvodima. I JEDINI daju strukturu komponenata svojih artikala. To ostali ne rade, a uglavnom po radnjama ako tražiš informaciju zajebaćete, jer neznaju. U svakom slučaju, ako se radi o 2K ili 3K bojama, izbegavaj PPG u širokim lukovima, jer: -svetlije nijanse NE POKRIVA DOBRO! -crvenu NE POKRIVA DOBRO! -troši se više od potrebne količine! Podrška prajmera, filera, izolatora, špric gitova, i ostalog propratnog materijala im je osrednjeg kvaliteta. Kada na kraju sabereš efekat datog novca, SIKKENS je, bez obzira što ćeš u startu dati više, na kraju bezrezervno i provereno jeftiniji! Ovo ti govorim iz iskustva, naravno, ne amaterskog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Thx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ja u jednom dahu prečitao celu temu odjedared. Nema nekih novih dešavanja kod Vas? Da nije neko zauzet vožnjom po snegu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...