Vidra Boy 2 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna, molio bih da ubaci sliku lepo ja drugacije ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan @ Vidra Boy evo je slika : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Bane hvala. Nadam se da vam se svidja. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 16, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bane hvala. Nadam se da vam se svidja. :) Svidja nam se, ali si mogao jos neku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Ubacicu samo da malo savladam ovo ubacivanje. Inace, na slici su 640 enduro, 640 SM, 660 SMC 990 Superduke i 640 SM. Ovaj 660 je maximalno nabudzen u nemackoj gde su vozene trke sa njim u Loznicu je stigao bez ikakve signalizacije i svetala samo tablica sa brojem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ciji je ono SUPERDUKE, jel od nekog sa foruma, nisam vidjeo da ga iko ima u potpisu. Znam jednog covjeka sto ga je imao, kaze da je zvijer, a izgled mu je :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, evo je jedna sa vr´ Tornika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne 50-ak metara nize od vrha Tornika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj... Na vr'u imas narandzast nosac kofera sa strane a 50m nize je taj isti nosac crne boje ??? Mora da je od muke prilikom penjanja promenio boju ;D Ovako nekako: By premieracing, shot with Ixpress 528C - Hasselblad ELD at 2009-01-20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj... Na vr'u imas narandzast nosac kofera sa strane a 50m nize je taj isti nosac crne boje ??? Prva slika je KTM od člana foruma B@ne ( mene ), a druga je od čalana foruma crnisin. Baci pogled opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan T63 bi trebalo da je bolja na mokrom Знатно боља! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan E je*i ga, od dva razlicita motora u dva razlicita posta ja sam uspeo da vidim samo razliku u malom detalju... Tako mi i treba kad zevam kroz prozor! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan T63 bi trebalo da je bolja na mokrom Знатно боља! T63 nema u dimenziji 140/80-18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ima Desert. Ista sara, ista smesa, samo pojacana celikom. Ovo se odnosi na zadnju, a prednja je svima ista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Desert. Ista sara, ista smesa, samo pojacana celikom. Ovo se odnosi na zadnju, a prednja je svima ista ;D Bravo, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Naucio sam i ja nesto na tom internetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 21, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan IT LIVES! KTM 495 al smo ga opravili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Proradio je napokon!!! Sledece nedelje da mu namontiram kocnice i idemo u voznju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 21, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma kochicemo gubitkom benzina evo malo zvuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan zvuk je nekako kao ktm ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 21, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan shto je najgore onaj nash se vishe dere a plus i trese.... jednostavno me je strah tog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i od mene: Zverkan na Drini Zverkan na Gucevu Sa bratom... I na kupanju... Eto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Napomena, sve je isti motor ali su prve dve slike starije zato ima nalepnicu na blatobranu koju sam posle skinuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nevalja ti stendler za motor kolega bolje kupi neki normalan nego da svaki put praznis gajbu kad ga peres ;) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
breza_nbgd 12 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve narandzaste od SOR-a ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...