sinke 451 Napisano April 11, 2014 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ga ni jednom oprao otkad je stigao...moram da mu stavim one providne folije na kriticne zone po rezervoaru pa da se zaigram...zao mi da ga sjebem kad vec postoji to resenje...sacu ovih dana taman se uvozavam malo po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 11, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan imamjedno pitanje zanima me da li su iste duzine sajle gasa na ktm exc 450 pukla mi je jedna ali je nisam sacuvao jabih rekao da su iste ali ipak da pitam ako neko zna http://i.ebayimg.com/00/s/NTc1WDE2MDA=/z/w2AAAMXQfvlSgpJS/$_57.JPG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poka 43 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: KTM ADV 990 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima! 950 ili 990 adventure? kako planiram uskoro kupovinu adventura molio bih one koji su probali, imali ili imaju neki od ova dva da podijele malo iskustva. citao sam temu i nasao dosta toga. ali nikad nije dosta i koliko vidim u srbiji nema da se kupi, makar ne oglasa po netu. kako je bas mali izbor i u CG ostaju mi slovenija ili italija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se nabavi set gumica za reparaciju hidraulicnog kvacila? U pitanju je magura i pocela je vrlo malo da mi balavi kod rucice. Jos uvek kvacilo normalno odvaja ali bih sredio to na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Maj 9, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Naruci taj kit za reparaciju sa neta najbolje i najbrze. Mebi je nedavno lanac pukao deklo kvaxila i za 20 eur sam ga nasao na e buy Potrazi imas tamo sigurno. A sto se tice ulja mozes koristiti bilo koje mineralno ali pazi da je mineralno nadam se da si to upratio. I da sretno sa ozrakom kvacila poslije reparacije proces je dugotrajan i budi uporan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ima li neko viska ventilator za ktm 450exc da proda? Ili da zna gde mogu da nadjem... Sent from my GT-P6200 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 14, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da ponudi LC4 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 15, 2014 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Naruci taj kit za reparaciju sa neta najbolje i najbrze. Mebi je nedavno lanac pukao deklo kvaxila i za 20 eur sam ga nasao na e buy Potrazi imas tamo sigurno. A sto se tice ulja mozes koristiti bilo koje mineralno ali pazi da je mineralno nadam se da si to upratio. I da sretno sa ozrakom kvacila poslije reparacije proces je dugotrajan i budi uporan Magurino ulje je skupo, preporucam citroenovo za ovjes. Odzracivanje napravi tako da punis sistem odozdola s velikom spricom tjerajuci uljem zrak iz sistema. Neka ti netko pomogne s drugom praznom spricom vadeci visak iz posude dok ne potekne ulje bez mjehurica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Maj 31, 2014 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Sajam 2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 13, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E vala napokon... krajnje je vreme bilo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 13, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, ide ovaj EXC ko blesav! Danas, premijerno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Jun 14, 2014 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tooo care, ocekujemo gomilu blatnjopisa u najskorije vreme, konacno si nabavio pravu makinu za taj kontinent 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 14, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u najskorije vreme nece biti, pravih voznji, mozda po koja slicica sa kratke voznje po okolini. Pocela je kisna sezona, a ovde kada pada onda BAS pada. Bukvalno kao iz kabla No bice, obecajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 14, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Narandžasta ekipo, jel trebaju nekom karbonski štitnici za vile? Ne bih da ih prodajem, isključivo menjam za niski blatobran od ADV-modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 13, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan KTM Adventure 640Al´ ga upali na 0:23 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Septembar 20, 2014 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 23, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Engine Type Liquid-cooled DOHC single-cylinder, 4 valves/cyl.Displacement 375ccBore x stroke 89.0 x 60.0mmCompression ratio 12.5:1Induction Bosch EFI, single-valve 46mm throttle bodies, single injectors/cyl.Chassis Front Tire 110/70ZR-17 Metzler M5Rear Tire 150/60ZR-17 Metzler M5Rake/trail 23.5 deg./ 3.5 in. (88mm)Wheelbase 52.8 in. (1340mm)Seat height 32.3 in. (820mm)Fuel Capacity 2.6 gal. (10L)Claimed dry weight 324 lb. (147kg) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, ide ovaj EXC ko blesav! Danas, premijerno sa srecom i stavljaj nove gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 23, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam skoro , za sina LC4 , pa sam u maloj nedoumici : ulje sinteticko ili zadovoljava i polu sinteticko u njega ? Sta ko koristi na njima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 23, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stiže KTM 1050 Super Adventure 2015!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 23, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam skoro , za sina LC4 , pa sam u maloj nedoumici : ulje sinteticko ili zadovoljava i polu sinteticko u njega ? Sta ko koristi na njima ? Koji je LC4? Koja kubikaza, model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam skoro , za sina LC4 , pa sam u maloj nedoumici : ulje sinteticko ili zadovoljava i polu sinteticko u njega ? Sta ko koristi na njima ? Koristim ulje namenjeno za jednocilindraše Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 10-40 ( 15-50) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 24, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam skoro , za sina LC4 , pa sam u maloj nedoumici : ulje sinteticko ili zadovoljava i polu sinteticko u njega ? Sta ko koristi na njima ? Koji je LC4? Koja kubikaza, model? 640 prestige racing 2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 24, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Stiže KTM 1050 Super Adventure 2015!!!! nesto lakse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...