Simon69 671 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad si pre slike postavio Jageru :'( Čestitam i ja, i želim Ti puno uzbudljivih kilometara a veruj da ćeš ih imati na čemu i praviti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom, blago tebi. Što prije piši utiske, ima nas još, potencijalnih vlasnika KTM. Koliko košta 4L ulja i filter, za 990 adv ? Prepadoše me oko servisa, kažu puno košta(220e)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 21, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si pre slike postavio Jageru :'( Čestitam i ja, i želim Ti puno uzbudljivih kilometara a veruj da ćeš ih imati na čemu i praviti . Eeee, ove nove moderne tehnologije su čudo Hvala svima, jedva čekam da odem kući bar na vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan I Nidza se prosvetlio 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 25, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Milosev KTM ? tj sad vec bivsi cestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Novembar 25, 2013 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim gumam je možda čak i bolja solucija od smc. Kako se čuje taj auspuh, ving beše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan I Nidza se prosvetlio Natukao kacigu da mu ne vidimo osmeh oko glave. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 25, 2013 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan sjajan motor taj 690 enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Milosev KTM ? tj sad vec bivsi cestitam ! Nije, Milošev je "Enduro R2, moj je "Enduro" bez "R". Ako na istog Miloša mislimo... Sa tim gumam je možda čak i bolja solucija od smc. Kako se čuje taj auspuh, ving beše? Wings. Čuje se jako dobro. I Nidza se prosvetlio Natukao kacigu da mu ne vidimo osmeh oko glave. Ma i BMW je mamio osmeh. Ali kad uđu pundravci u guzicu, mora da se menja nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jedino... BMW odelo i KTM... kako podneti taj fashion disaster ... :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Jedino... BMW odelo i KTM... kako podneti taj fashion disaster ... :D Uskoro je Nova godina... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Novembar 26, 2013 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vredi taj motor, evra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 26, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dzoni!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 27, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nek je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 27, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Novembar 27, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Molim za misljenje, ovdje u Svedskoj koja nije bas jeftina naletih na KTM 990R ADV 2011. god ali skroz nov 0 km cijena za izvoz 9.300 eura ili 80.000 sek pa me zanima da li je to za Srbiju skupo, jeftino ili....Cisto info nista vise. Hvala, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 27, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cena je ok... Ako mislis da ga uvezes kao polovnog ovde treba da bude min 6 meseci registrovan, u suprotnom se tretira kao nov prilikom uvoza pa ti u tom smislu treba homologacija za vozilo koja kosta kao vatra + sve carinske dazbine!!! Moze se lako desiti da na kraju kosta kao nov 1190 u salonu u BG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1:01 - diže kosu na glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Decembar 28, 2013 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, periferija Zagreba. Vrijeme sunčano i vedro, temperatura 10 celzijevaca. Bez vjetra. Teren idealan za igru Najprije tankanje ... ... malčice makadama (srećom, još ih ima) ... ... i ponešto asfalta. Pozdrav narančastima ... veseli me da vas ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Decembar 29, 2013 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Svratio jedan danas u Vršac, Zg table: Ha, vidi ... da, svratio usput kod kolege ... ima pizzeriju tu na brdu. Svi detalji ovdje: http://forum.bjbiker...29#entry1582629 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko u kojoj zemlji Evrope su najjeftiniji KTM motocikli?Ja sam mislio da su u Austriji,usao na neke njihove sajtove,a cene gore nego kod nas.Znam da su u Bugarskoj svi motori jeftiniji,ali pojedini mi napominju da ne uvozim odande,da ima mnogo krseva,da li je i to tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko u kojoj zemlji Evrope su najjeftiniji KTM motocikli?Ja sam mislio da su u Austriji,usao na neke njihove sajtove,a cene gore nego kod nas.Znam da su u Bugarskoj svi motori jeftiniji,ali pojedini mi napominju da ne uvozim odande,da ima mnogo krseva,da li je i to tacno? Nisam licno proverio, ali sam par puta cuo od ljudi da Bugari pokusavaju da uvale dreseve. A sto se cena tice, mozda je kod nas najpovoljnije, kao sto je za automobile. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko u kojoj zemlji Evrope su najjeftiniji KTM motocikli?Ja sam mislio da su u Austriji,usao na neke njihove sajtove,a cene gore nego kod nas.Znam da su u Bugarskoj svi motori jeftiniji,ali pojedini mi napominju da ne uvozim odande,da ima mnogo krseva,da li je i to tacno? Bugarsku i Madjarsku izbegavaj- svi uvezeni odatle su imali neresive probleme ( koji su samo delimicno sanirani, privremeno i ne bas uspesno ) Ipak je kod nas najjeftinije i najsigurnije pazariti motor te klase ( do 1500 evra ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala vam drugari.U maju cu da imam oko 2000e,pokusacu da pronadjem exc 250/300 2003-4 godiste ili husqvarnu wr 250 2005-2008 godiste,pa neka budu i stranci...Ako ne uspem bas nista da nadjem od hard endura,onda motor uzimam tek na sledecu zimu.. U svakom slucaju,hvala vam na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...