zextreme 1283 Napisano Maj 13, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem ove kofere od nekud... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Koje su ovo planine u pozadini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 14, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Durmitor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li videli ovo: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7225292 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 17, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taj je u oglasima vec mnogo dugo, doduse cena mu pada... Bio je on i 8500 pa 7900, cak je i jedan lik krenuo po njega iz Bgda medjutim stao je da vidi jednog GS-a i vratio se sa GS-om u BGd... Dobar bike, gledao sam slike velikog formata, bukvalno nov!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li videli ovo: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7225292 Lep, taj nemaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li videli ovo: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7225292 Lep, taj nemaš Morao bi dati ova dva za taj jedan,a to sad baš i nebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li videli ovo: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7225292 Lep, taj nemaš Morao bi dati ova dva za taj jedan,a to sad baš i nebi. Imaš ti i treći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Simone sta smo jutros apsolvirali?Nije to za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu si,o ovome smo pricali: Znaci da se drzim kursa SM-T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 18, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Novi KTM 1190 ADV 270 km/h!!!!! https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cOx4iq2VbvI#! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem,kakva je ovo strvina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 19, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam video, ne bih verovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Maj 21, 2013 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ovo cudo ide kao Multistrada a mozda i brze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 21, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Brze i bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa taman da ne ide... ..šalim se extra mašina, baš mi se doima Nego koja je razlika izmedju 1190 ADV i 1190 ADV R-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Pa taman da ne ide... ..šalim se extra mašina, baš mi se doima Nego koja je razlika izmedju 1190 ADV i 1190 ADV R-a ? U velicini tockova ( veci je na R-u ), u viziru , kod R-a je sediste iz jednog dela ( kod obicnog je iz dva ) i R ima crash bar . Toliko ja znam , mozda ima jos nesto . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 22, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa taman da ne ide... ..šalim se extra mašina, baš mi se doima Nego koja je razlika izmedju 1190 ADV i 1190 ADV R-a ? U velicini tockova ( veci je na R-u ), u viziru , kod R-a je sediste iz jednog dela ( kod obicnog je iz dva ) i R ima crash bar . Toliko ja znam , mozda ima jos nesto . ...i veci klirens kod R-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 22, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ..kad dodje vreme..R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 22, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan KTM 1190 Adventure R Jednog dana ću i ja jahati ovo, kada bude izašao 1690 Adventure R... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam video, ne bih verovao Ja ni sada ne vjerujem. U prilog tome snimit cu video sa svojim satom. Pokazat ce koliko vi kazete, ali to ne znaci da sam toliko vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da postaviš i slike tvog 690 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da postaviš i slike tvog 690 Evo sviježih slika s Benduro3 Benduro(HR)= Kepojebina(SRB) Zadnje dvije nisu moje, ali upadaju u temu. Motor je na podu jer sam provjeravao prekidac copave. ...kvar je bio jer je spala gumena prirubnica izmedju "karburatora" i cilindra. Desilo se uz glasan prasak i motor se ugasio. Kada sam alnasovao osjetio sam gorivo, pa sam trazio uzrok u struji. Srecom nasli smo sto je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog off-a, ali kako se pokazala tenera sa 4. slike na Benduru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...