rusic 261 Napisano Novembar 5, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam ovo vec kacio ali Dottori je mnogo dobro uradio masku za 690. http://www.albertodottori.net/ktm%20690.htm prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 5, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Od kad se pojavio 690 očekivao sam Adv verziju i do danas je nema. Šta je problem fabrici da napravi isto ovako? Isto pitanje smo postavili u KTMu, odgovor je bio da bi time mnogo smanjili prodaju postojecih modela 950 i 990 ADV, a to im svakako nije bio cilj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 5, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pa su sada izbacili deblji od debelog? sad imaju dva velika "adventure" modela i nijedan mali.. dosta glupo... bmw je dobro pokrio oba segmenta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Novembar 5, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor u BMW ponudi odgovara 690? Imaju F800GS koji je kao 990 i 1200GS ADV koji tek dobija konkurenciju od 1190 ADV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 5, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor u BMW ponudi odgovara 690? npr. G650X 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 5, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor u BMW ponudi odgovara 690? Pa nijedan,prost odgovor :-). To su sve pokusaji :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor u BMW ponudi odgovara 690? npr. G650X Ne proizvodi se već dve godine. Sad sve enduro modele (osim putnih endura) prave kroz Husqarnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 5, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro! Jeste li spavali ova dva dana uopšte? Neki jesam, a drugi verovatno nisu!!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam ovo vec kacio ali Dottori je mnogo dobro uradio masku za 690. http://www.albertodottori.net/ktm%20690.htm Dottorijeva verzija je dosta skuplja (40%), dolazi neofarbana, nema dashboard. Tankovi su 14 litara sve ukupno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa su sada izbacili deblji od debelog? sad imaju dva velika "adventure" modela i nijedan mali.. dosta glupo... bmw je dobro pokrio oba segmenta... Koliko sam ja razumeo, 990 prestaje da se pravi... zamenjuje ga 1190... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 5, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski je ispalo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 5, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan pa su sada izbacili deblji od debelog? sad imaju dva velika "adventure" modela i nijedan mali.. dosta glupo... bmw je dobro pokrio oba segmenta... Koliko sam ja razumeo, 990 prestaje da se pravi... zamenjuje ga 1190... Sa konja na magarca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Novembar 13, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1064612_KTM_sx-150_2009_god ne odsanjani san ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan KTM 1290 Super Duke R Prototype http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6h1e9oulMd8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 597 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1362 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dva dana rada rodio se 690 ADVENTURE: Uuuuuuuuuuuu, prekrasno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan KTM 690 Rally 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je perverzan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi šta mislite o ovom motoru: http://www.moto.it/moto-usate/ktm/950-super-enduro/950-super-enduro/index.html?msg=4077986 Evo jedna fotka xexexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Novembar 17, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan KTM 690 Rally Ovo je rally raid rally kit, vrlo slican adventure kitu koji imam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Novembar 17, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi šta mislite o ovom motoru: http://www.moto.it/moto-usate/ktm/950-super-enduro/950-super-enduro/index.html?msg=4077986 Evo jedna fotka xexexexexe Ja mislim sve najbolje, evo jedne varijante tog motora: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Novembar 17, 2012 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je 950cc previse za motor koji pretenduje da bude hard enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 17, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kako uopste sa 200 kg moze da.pretenduje na hard enduro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 17, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pitajte Komu koliko ne valja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Novembar 17, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ima 185 kg, nisam ekstremni offroader najviše što bi vozio van puta bilo bi po nekom prašnjavom suvom putu (ako to upošte spada u offroad) Gume maksimum Pirelli mt 90 ili Metzeler‑Tourance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 17, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Paa... da li ti onda zaista treba ovaj model?? Ima klasican LC8 agregat koji mozes da nadjes u ADV modelu za manje novaca nego gore navedeni... Zastita od vetra ce biti veca na ADV modelu, veci rezervoar skoro duplo na ADV modelu.... Kad vec neces mnogo u off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...