Jump to content

Moto Zajednica

Pomozite da izaberem (BMW, Suzuki, Kawasaki...)

Recommended Posts

• U prolazu, 26 postova

Cao svima,

Sledeci modeli su u igri:

1. BMW F800GS - polovan, presao 3,500km od opreme ima ABS, grejanje rucica, board kompjuter, bele migavce. Cena 10 000.

2. Suzuki V-Strom 650 - nov, s ABSom cena 7300. Nova boja za 2009 bela, izgleda mnogo lepse nego siva varijanta, bar meni.

3. Kawasaki Versus - nov, s ABSom cena 6800.

4. Eventualno Yamaha TDM. Cena novog je valjda 9300, nisam proveravao da li trenutno ima neki popust.

Ja sam prilicno gabaritan, dvometras, 110kg, tako da BMW F650GS otpada. Offroad me ne zanima, bar za sad. Motor bih vozio i po gradu ali i na neke krace, mozda i duze ture...uglavnom po Srbiji i nekoj blizoj okolini, eventualno do Grcke na more. Naravno, cesto bih imao i drustvo, znaci voznja udvoje.

Budzet je naravno ogranicen, inace bih uzeo novi F800GS bez mnogo dileme...zaljubio sam se u taj motor na prvi pogled.

Idealno bi bilo ako ima ljudi koji su vozili neke od ovih modela...svaki savet je dobrodosao. Hvala svima unapred :-)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Ako ti se sva četiri uklapaju u budžet, onda GS ili TDM.  Gabaritnom momku sa saputnicom treba više od 650 kubika.  ;)

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Meni se dopada Versys, ali nije za tolikog momka.  ;)  Glasam za Stroma jer po veličini nje ništa manji i od GS-a ni od TDM-a a prilično lepo se vozi. Sa druge strane ni razlika u ceni registracije nije zanemarljiva. Pitaj Dimca ili Saxija, oni su kupili nove pre par meseci.

• U prolazu, 26 postova

hvala svima na odgovorima, izbor je pao na GS...mozak kaze suzuki, ali srce...strom deluje pouzdano i sigurno je super motor, ali uvek bih se strecnuo kad negde vidim GS...sta cu kad sam proklet :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja