dragan66 126 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Prelistavao sam malo po forumu ,pa posto sam ponovo pocetnik, i nisam odlucio sta bih vozio,zanima me zasto su recimo t zr125.ili rs125 iii cbr125,mito125 na tolikoj ceni, za neko godiste za koje se pravi ispracaj u vojsku,pa to su dvotaktni motori koji se vrte do iznemoglosti, a to znaci jedna sezona i sve novo,klip ,karike,mozda klipnjaca,.....a za te ili priblizne pare moze da se kupi,cbr600 ili nesto iz te klase......E sad ja sam u svojoj mladosti, vozio mz250, yamahu rd350, moju, drugar mi je u to vreme otiso u vojsku i ostavio mi hondu cb250n koja je bila stara par meseci,zeleo bih da mi neko to malo pojasni, jer sam od skoro poceo da pratim cene motora i prosto neverujem u neke cene..... dugo sam vozio 2t motore , i gledajuci oglase skroz sam se zabagovao, ako moze mala pomoc i objasnjenje bio bih veoma zahvalan,i naravno izvinjenje u napred ako sam nekog prodavca iz komentara necim uvredio, nista zlonamerno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan I ne samo 2t, poštovani dragane66 ... ja sam jedva našao matoru enduraču od 125 ccm za ispod 1K evra ... Ima ih na stotine ovde u Srbijici ,ali ladno ih ljudi cene 1,2-1,5 K evra , u dlaku isto kao i one od 500-600 ccm!!! Jedini razlog koji to opravdava donekle je cena registracije i održavanja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Jul 27, 2009 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zakon ponude i potraznje. Jednostavno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...