Jump to content

Moto Zajednica

predlog ili sugestija!!!!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

Prelistavao sam malo po forumu ,pa posto sam ponovo pocetnik, i nisam odlucio sta bih vozio,zanima me zasto su recimo t zr125.ili rs125 iii cbr125,mito125 na tolikoj ceni, za neko godiste za koje se pravi ispracaj u vojsku,pa to su dvotaktni motori  koji se vrte do iznemoglosti, a to znaci jedna sezona i sve novo,klip ,karike,mozda klipnjaca,.....a za te ili priblizne pare moze da se kupi,cbr600 ili nesto iz te klase......E sad ja sam u svojoj mladosti, vozio mz250, yamahu rd350, moju, drugar mi je u to vreme otiso u vojsku i ostavio mi hondu cb250n koja je bila stara par meseci,zeleo bih da mi neko to malo pojasni, jer sam od skoro poceo da pratim cene motora i prosto neverujem u neke cene..... dugo sam vozio 2t motore , i gledajuci oglase skroz sam se zabagovao, ako moze mala pomoc i objasnjenje bio bih veoma zahvalan,i naravno izvinjenje u napred ako sam nekog prodavca iz komentara necim uvredio, nista zlonamerno,

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

I ne samo 2t, poštovani dragane66 ... ja sam jedva našao matoru enduraču od 125 ccm za ispod 1K evra ... Ima ih na stotine ovde u Srbijici ,ali ladno ih ljudi cene 1,2-1,5 K evra , u dlaku isto kao i one od 500-600 ccm!!!

Jedini razlog koji to opravdava donekle je cena registracije i održavanja ...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja