Rade koenig 1052 Napisano Septembar 12 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje. Verujem da je normalna pojava ali aj da pitam. Hladan- crevo za vodu lako stisnem spoje mi se prsti, upaljen i vruc za 40% teze uradim istu stvar. Znaci nusu tvrda i naduvena da nemozes da ih stisnes u opste ali su bas bas znatno tvrdja negk kad je hladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Septembar 12 (promenjeno) Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je normalno, greje se tečnost i još pumpa radi pa se stvara odredjeni pritisak u sistemu Promenio Septembar 12 član bobangsxr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 12 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bobangsxr je napisao: To je normalno, greje se tečnost i još pumpa radi pa se stvara odredjeni pritisak u sistemu Naplasio me pametnjakovic kako je to jako lose i da je dihtug glave cao... Logika mi je bar na kolima kad je tako budu kao kamen i vidi se da na selni otekne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1212 Napisano Septembar 12 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ima gorih hipo(moto)hondara na forumu i od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...