misko.p 30 Napisano Jul 5, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam bas siguran da je to normalno ali videcemo kad budem stavio nove. Odlucio sam Nissin da stavim e sad je pitanje gde kupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Jul 5, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ima li ili se mogu naruciti u delti ili centar s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Jul 7, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci ova oznaka H na plocicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Avgust 1, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ispustim gorivo iz karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Avgust 1, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle tri godine upalio sam motor a pre toga zamenio ulje, antifriz, svecice, kocnice i ulje. Upalio sam ga i slucajno video da mi na jednim karburatoru kaplje gorivosta bi to moglo biti u pitanju? Jel moguce da se to desilo od stajanja i ne paljenja motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Avgust 1, 2020 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, misko.p je napisao: Posle tri godine upalio sam motor a pre toga zamenio ulje, antifriz, svecice, kocnice i ulje. Upalio sam ga i slucajno video da mi na jednim karburatoru kaplje gorivosta bi to moglo biti u pitanju? Jel moguce da se to desilo od stajanja i ne paljenja motora? Od nekoriscenja svasta moze da se desi... A gde kaplje, na pipi za ispustanje taloga, na dihtungu donje posude ili negde drugde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Avgust 1, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na pipi nije, ili na dihtungu ili negde gore. Mada gore nisam video negde da je vlazno...pre ce da bude na dihtungu dole ili neki milimetar pored Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Avgust 1, 2020 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Paaa, u svakom slucaju ti ne gine rastavljanje trecine motora da bi dosao do karbova i skinuo ih, sta god da je trebace ti nove dihtung gumice donjuh posuda, a ostalo ces videti kad otvoris... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Avgust 2, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U majku mu, i sad ponovo da porucim pa dok stignu jedno dve nedelje... Idem da probam ponovo da mu lupam cvrge, mozda se opameti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Avgust 30, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav potrebana mi je centralna nogara za TA650 ako neko zna gde ima ili da neko izradjuje? Moze cak i nacrt neki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, kockar90 je napisao: Pozdrav potrebana mi je centralna nogara za TA650 ako neko zna gde ima ili da neko izradjuje? Moze cak i nacrt neki? Ko suvo zlato da trazis Ja sam nasao u Rumuniji i Ceskoj da ima neki lokalni brendovi da rade za normalne pare, tipa 70-90e, a ovde kod nas tesko... Linkovi ovih stranjskih: https://heavyduties.ro/product/honda-transalp-650-center-stand/ https://www.motea.com/en/centre-stand-honda-transalp-xl-650-v-00-06-center-stand-constands-806397-0 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Avgust 30, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zbog čega je toliko teško izraditi to i nalazio sam po netu za oko 170 eura, da li treba neka prepravrka oko auspuha i katalizatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije mnogo tesko, ali kombinacija vise faktora: Manja potraznja jer nema mnogo ta650 kod nas. Kacenje nije sa spoljnje nego unutrasnje strane pa treba i dodatna osovina. U zadnje vreme cak i Seba nije radio ni standardne stendere, mislim da se tesko isplate za ispod 100e. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matke_kg 0 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 4 postova Motocikl: Trazim Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, hteo bih i Ja da postanem vlasnik TA 650 pa me zanima da li neko od vas zna nesto o ovom motoru? Sadasnji vlasnik je Dragan iz Jagodine a prethodni je bio Sale Dzigi iz KGa kako mi je Dragan rekao. Na satu je 75.000. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Decembar 11, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo konačno sam našao centralnu nogaru i namontirao je, međutim sada ne znam gde se kači opruga, da li na istom mestu kao i bočna nogara ili, ako neko može da slika ko ima centralni štender? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1179 Napisano Decembar 11, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, kockar90 said: Ekipo konačno sam našao centralnu nogaru i namontirao je, međutim sada ne znam gde se kači opruga, da li na istom mestu kao i bočna nogara ili, ako neko može da slika ko ima centralni štender? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pridruzim temi kao ponosni vlasnik jedinstvenog Repsol Transalpa Promenio Septembar 16, 2021 član Gile_Extremeboy 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Septembar 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je ovo prvi post od gileta da vidim a da nisu gole tete 45+, lepa TRANDZA Promenio Septembar 16, 2021 član drmilan_ 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 17, 2021 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, drmilan_ je napisao: Za mene je ovo prvi post od gileta da vidim a da nisu gole tete 45+, lepa TRANDZA Ne preteruj, bude tu i pomladjih 40-45 Promenio Septembar 17, 2021 član Gile_Extremeboy 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 1, 2021 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Voznjica do Beča i nazad Promenio Octobar 1, 2021 član Gile_Extremeboy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrdak93 37 Napisano Octobar 10, 2021 U prolazu, 6 postova Motocikl: BMW F800 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugari. Primetio sam pre neki dan da je pumpa za vodu na mojoj Trandžici počela da pušta vodu na rupici ispod. Pretpostavljam da je problem pakung. Interesuje me da li neko od vas ima iskustva sa nabavkom zamenskog seta i gde bi se mogao isti nabaviti. U Delti je moguće poručiti novu kompletnu pumpu, ali ne i zamenski set. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22161 Napisano Octobar 23, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cena bez ugradjne za 41mm stapove? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 23, 2021 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Januar 17, 2022 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Honda Transalp WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Transalp, 2000. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 59895 km, Stara Pazova. Cena 2.400 € - Motori -... Поздрав браћо! Зна ли којим случајем неко нешто о конкретном овом примерку? Из Старе Пазове је. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...