gox 1864 Napisano Decembar 12, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...imam ideju da sa Kawasaki en500c predjema na TA...kažite mi šta gubim a šta dobijam? Dobijaš Hondu. Moja je 1994. Vozim je 5 godina i samo benzin...kvalitet Nijedan šraf nije zarđao...honda je to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Decembar 12, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako sam nešto i mislio...Hvala vam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Decembar 12, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Decembar 12, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Gubis coper, dobijas enduro. Dobijas cini mi se cilindar vise? Dobijas prirodniji polozaj sedenja, bolju preglednost, raznovrsnost. Gubis koznu opremu, dobijas tekstilnu... Eto pa dodajte jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Decembar 12, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Neeee...isti broj cilindara je ...dva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan A ok, nisam bio siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Decembar 21, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 21, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zašto pišeš prazne poruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Decembar 23, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Zašto pišeš prazne poruke?Pišem sa tel. I postavio sam palac na gore ...verovatno se to ne vidi...izvinjavam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me jedna stvar. Treba da kupim nove gume, pa sam u dilemi. Anakee 2 ili Anakee 3?? Dvojku trenutno furam ali treba da se menja. Prezadovoljan sam sa njom, pa ne znam dal' da opet kupim njih ili da probam trojku... Ajde ako neko zna iz prve ruke nek da savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 26, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler Tourance Next , bar po mojim istrazivanjima po netu bolja guma od Miselina .Ja sam furao na velikom stromu Anakee 2 i bio sam zadovoljan. Sledce cu za R1150 uzeti MTN. A i ne znam ima li vise negde novih anakee 2 guma, do kada su se one proizvodine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upoznat pravi se anakee 2 jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Gde kod nas ima da se kupi, treba mi prednja 90/90-21, prošle sezone sam jedva našao zadnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upoznat pravi se anakee 2 jos uvek. Ja prosle godine nisam uspeo da nadjem dot mladji od 2013. godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Svima, Zanima me koj ulje za vile koristite, 5W kao u uputstvu, ili mozda 10W? I jeste li primetili razliku ako ste oba probali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upoznat pravi se anakee 2 jos uvek. Ja prosle godine nisam uspeo da nadjem dot mladji od 2013. godine. Upravo tako, ta zadnja koju sam našao je imala DOT iz 2012. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upoznat pravi se anakee 2 jos uvek. Ja prosle godine nisam uspeo da nadjem dot mladji od 2013. godine. Koliko sam ja upoznat pravi se anakee 2 jos uvek. Ja prosle godine nisam uspeo da nadjem dot mladji od 2013. godine. Upravo tako, ta zadnja koju sam našao je imala DOT iz 2012. Izgleda da ste u pravu! Malo sam opet cackao i izgleda da se vise dvojka ne pravi, ili makar ne u dimenzijama za transalpa sto se zadnje gume tice. Na Michelinovom sajtu ima 90/90 21 i 150/70 17. Zvao sam onomad motoland i lik me ubedjuje da je dot taze i da nije "ciscenje zaliha". Zbog toga sam i mislio da eventualno opet uzmem dvojku jer me super sluzila do sada....Izgleda da ni on ne zna i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam moju dvojku kupio u Motolendu, prošle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 4, 2016 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Potraga zavrsena, kupio Anakee 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko semu ili sliku kako se namestaju stitnici rucica fabricki?? Nesto me zavitlava levi stitnik i ne mogu da ga namestim kako valja pa mi treba pomoc?. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko semu ili sliku kako se namestaju stitnici rucica fabricki?? Nesto me zavitlava levi stitnik i ne mogu da ga namestim kako valja pa mi treba pomoc?. sa donje strane imas jednu maticu koju zavrnes preko stitnika, a sa gornje strane ne kacis ispod te osovine i njene glave nego se samo navuce odozgore, ali onda preko moze jedan manji sraf da se uvrne sa nekom maticom, mad aje meni ostalo slobodno da "landara"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan To mi je jasno, nego me zeza to sto kada, gledano odozgore, provucem sraf kroz stitnik, pa kroz polugicu sauha, pa kroz malu metalnu plocicu ispod polugice pa kroz kvacilo i opet kroz stitnik nekako nemam dovoljno "mesa" da zavrnem maticu odozdole... Nadam se da si me nekako ukapirao... Odlepio sam sinoc, drndao sam se sat vremena i batalio da ne bih polupao ceo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan To mi je jasno, nego me zeza to sto kada, gledano odozgore, provucem sraf kroz stitnik, pa kroz polugicu sauha, pa kroz malu metalnu plocicu ispod polugice pa kroz kvacilo i opet kroz stitnik nekako nemam dovoljno "mesa" da zavrnem maticu odozdole... Nadam se da si me nekako ukapirao... Odlepio sam sinoc, drndao sam se sat vremena i batalio da ne bih polupao ceo motor To je zato sto odozgore osovina/sraf ne treba da drzi plastiku nego prodje kroz tu siroku rupu, pa plastika bude slobodna, a ako zelis da je prizvrstis onda manji sraf u nju zavrces sa podloskom... Prakticno ne kidas osovinu uopste nego samo odvrnes donju maticu, navuces dole stitnik i navuces gore preko glave osovine, zavrnes dole maticu... Nadam se da je jasnije? Nisam gajbi da slikam, ali potrazicu stariju fotku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaaaaaa brate, resio si mi problem! Imas pivo, dva, tri pet, kol'ko 'oces.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, i ja sam se isto zeznuo i smorio dok nisam se malo pocesao po glavi i pustio da prespava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...