sszgo 10 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa imam i migavce i od r1 i od gsxr-a mozes videti na r1 na slici iznad kako izgledaju bili su nakratko kod mene na motoru pre nego sto sam dobio greg's custom migavce za r1 cena im je 20 jura za r1, 30 za gsxra (za gxsra su novi u kutiji) inace greg's migavci sto su mi sad na motoru izgledaju ovako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi jos neku sliku migavaca za r1 vrlo sam zainteresovan.Moze i na mail!Za cenu cemo se dogpovoriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo neke slike sa neta, sto se tice cene, dogovoricemo se da je cena 20 jura za r1 inace su sva tri para stigla sa ebaya i kod nas ih nigde nisam video... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna stvar jel imas sva 4 ili samo 2 zaR1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo su migavci za u oklop znaci, samo prednji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan e jos jedno pitnje da ne budem dosadan: Mozes da nabavis neke dobre izduve za R1 2008?! Hvala! Imas li neki kontakt telefon!Posalji na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne bavim se delovima, samo ono sto mi je ostalo rasprodajem telefon je napisan jedno 10 puta ali ajde opet i za one sa jeftinijim ulaznicama 064 120 14 94 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jakna ode havarisanom migavci za r1 odose nemam pojma kome ostali su migavci za gsxr za u oklop mali crni i za r1 neke sitnice pumpa za gorivo cep rezervoara levi hebl levi suvozacev fuzaster rucica kvacila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta te briga kome vazno da si uzeo pare!!! Dejan-Cikun,Topola! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto sad znamo gde su otisli migavci nadam se da odgovaraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiatritmo 0 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako ne odgovaraju trebaju meni! prednji za R1... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze na snizenju su 50 e. Salim se, pasu i rade sve ok.Nego me interesuju i ti drugi za gsxr.Mogu li na srada? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da mogu, da su to sve iste rupe za migavce na svim gsxrovima do 2006te ako neko hoce da ih uzme ako pasu, provericu ti, odnesem i probam kod drugara sto ima srada (to je onaj stari gsxr jel da?) ps, oni su novi, nikad montirani u kutijici, cena im je 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi.Oni su prednji jel da!?Vidi mogu li nekako da se nabudze pozadi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa uvek mogu da se nabudze pozadi ali steta kad upadaju pravo u rupu na oklopu napred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 061 159 44 43 novi mikro migavci u oklopu za suzuki gsxr zatamnjeni - 30 delovi za r1 2003: plastike na rezervoaru - 20 cep rezervoara - 20 hebl levi sa rucicom kvacila - 40 pumpa za gorivo - 50 fuzaster levi suvozacev - 20 rucica kvacila - 5 rucica kocnice - 5 kaciga shoei rf 200 velicina 59 cm - 30 zamenio sam lanac i lancanike i ostali su mi korisceni , ne znam da li to ikome moze koristiti - tu su lanac od 114 karika u ok stanju bio je na motoru par meseci, ima spojnicu sa osiguracem aluminijumski trkacki zadnji lancanik ultra lagan 520, mada su se zupci malo naostrili kako mi kazu , 47 zuba zadnji lancanik fabricki 43 zuba celicni 530 u ok stanju prednji lancanik 15 zuba, 16 zuba, 14 zuba, 15 je koriscen tek koji mesec a 14 i 16 duze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan jel si probao, da li pase na Srada, mene interesuju ako pasu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan I mena isto za srada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan javljam sutra za srada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa Tank pad i nalepnicom za čep rezervoara? Ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam nalepnicu za cep rezervoara ista kao kod mene na motoru ako si video na slikama 5 jura ili 500 dindzosa najbolje da preuzmes licno a odmah ces i videti kako izgleda na motoru 061 159 44 43 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan migavci odgovaraju za sledece modele motora: Suzuki 01-05 GSX-R600 Suzuki 00-05 GSX-R750 Suzuki 01-04 GSX-R1000 Suzuki 04-08 DL650/1000 Suzuki 00-07 Bandit 600S Suzuki 00-05 Bandit 1200S Suzuki 06-08 Bandit 1250S Suzuki All SV650 & S Suzuki All SV1000 & S Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odose sve nalepnice i rucica kocnice ceo spisak: novi mikro migavci u oklopu za suzuki gsxr zatamnjeni - 30 delovi za r1 2003: rucica kvacila plava - 5e kuciste filtera za vazduh i filter (stari) - 20 plastike na rezervoaru - 20 cep rezervoara - 20 hebl levi sa rucicom kvacila - 40 pumpa za gorivo - 50 fuzaster levi suvozacev - 20 kaciga shoei rf 200 velicina 59 cm - 30 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Meni je potreban podrep za R1 2000god. Imas li ili znas gde ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja imam podrep sto mi je brrka ispravljao za r1 2003 al ga je ispravio svaka mu cast, toliko dobro da sam kupio drugi ako ti odgovara od 2003 nesto sto ces morati malo da popravis da bi ga 100% upasovao, tvoj je za 10e a brrka moze da ti napravi drugi verovatno za bilo koje godiste, pa vidi sa njim ako ti to vise odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...