Snake 06 7 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Kao shto sam naslow gowori,konachno,posle nekih 8 meseci :!: juche je startowan Ninja AR125A Neki detalji: -now klip 56x14; -mikuni karburator; -nowa farba (zeleno-crna,jebachka boja :wink: ); -now lanac i lanchanici. Chim ga uslikam postawicu slike. Inache,u fazi je razrade,preshao sam wec nekih 30-ak km,wozim ga do 4 'iljade obrtaja (je l' treba manje/wishe?). Farban u Mladenowcu, u "Var-plast"-u,tachnije kod Brke. Inache,mashina ima 29+1ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Aj postavi te slike da vidimo kako je ispalo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan chim ga uslikam A i ti si blizu,nawrati pa pogledaj. Inache,motor je na prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Decembar 13, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Brka je video temu koju sam postavio pa je malo pomogao i meni i vama i poslao slike u toku pripreme oklopa za farbanje da vidite kako to izgleda. @Brka Evo kako je to izgledalo: [/url ] [url=http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg][/url ] [/url ] [/url ] [/url ] [url=http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg][/url ] [url=http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg]http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg [url=http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg][/url ] [/url ] Owo su tek neke,bice josh :wink: Hwala Brx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan opet tuzna west/ Izgleda da mi motor bash i ne lezi. Naime,swe je prawilno odradjeno,i klip ubachen,i swe na mestu,i wozio sam ga do 4 hiljade obrtaja (ali kako sam saznao smeo sam do 6 hiljada,ali opet nisam hteo da rizikujem) i kada sam na nekom 80-om kilometru ishao uz malo jache brdo drugom brzinom motor je pocheo da se gushi i da gubi snagu. Chim sam stisnuo kwachilo da preshaltujem u prwu on se ugasio. Nije hteo ni da upali,tek sam ga jedwa upalio na guranje. Nekako sam se odwukao do kuce,i za to weme je znatno podigao temperaturu. Ochekiwao sam da su karike,medjutim,kad ga je majstor rasklopio: nema ni K od karika,oshtetio klip,cilindar,hilznu. . . Ja stwarno ne znam koji mu je. . . Na prodaju je,cena: koliko- toliko. . . :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 13, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uh...Imam i ja jedan takav za koji niko ne zna sta mu je... :? Jesu ti delovi sto si ih stavio sigurno bili za njega? :wink: Da nije majstor nesto zaebao?Koliko parica trazis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Uh...Imam i ja jedan takav za koji niko ne zna sta mu je... :? Jesu ti delovi sto si ih stavio sigurno bili za njega? :wink: Da nije majstor nesto zaebao?Koliko parica trazis? Samo je ubachen now klip i karike,od neke Yamahe,ne znam tachno koje,pazario sam ga od Gedze (Plawi Horizont),80 eur! Sad treba da mu wratim i da mu ga nabijem u . . . :evil: Elem,jedan mehanichar je ubacio klip,tako da ne werujem da je to greshka. . . A pare su stwarno smeshne,obzirom koliko bi izashla poprawka i kako motor izgleda (nigde ogreban,zeleno-crni). U krajnjem sluchaju,sad kad mi je gusto,kupac dodje,pogleda,ostawi ponudu pa se dogoworimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 13, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate...Ne razumem se u mehaniku al...Sto klip od Yamahe u Kawu???Ako si vec resio da ga sredis i ofarbas sto ne nadje njegove delove?Ovako si samo zeznuo stvar.Sad ako si zeznuo cilindar moraces da kupujes nov, ili da busis, pa da stavljas veci klip zbog kog ce kasnije da ti rikne radilica...Steta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate...Ne razumem se u mehaniku al...Sto klip od Yamahe u Kawu???Ako si vec resio da ga sredis i ofarbas sto ne nadje njegove delove?Ovako si samo zeznuo stvar.Sad ako si zeznuo cilindar moraces da kupujes nov' date=' ili da busis, pa da stavljas veci klip zbog kog ce kasnije da ti rikne radilica...Steta![/quote']Josh uwek sam u fazi razmishljanja,da li poprawljati p prodati ili prodati owako. . . Nema brate slatki ako mi werujesh delowi za njega,jer je wec bushen,swe je wece,original ne moze da se nadje! A klip je bio taman,nema weze shto je Yamahin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 13, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vec busen...Trazi nekog tatinog sina i udari mu klempu Brate imam ja takav scoot koji je vec busen, nema delova nigde...Bacio sam zadnje dve godine na njega vise para nego sto ceo scoot vredi.Skrpi nesto, cisto da radi, da ga ne prodajes neispravnog, to mu obara cenu.I...Ako je busen vise nije 125. Kazes "Dobijate 150 po ceni 125". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vec busen...Trazi nekog tatinog sina i udari mu klempu Brate imam ja takav scoot koji je vec busen' date=' nema delova nigde...Bacio sam zadnje dve godine na njega vise para nego sto ceo scoot vredi.Skrpi nesto, cisto da radi, da ga ne prodajes neispravnog, to mu obara cenu.I...Ako je busen vise nije 125. Kazes "Dobijate 150 po ceni 125". [/quote']nije to u redu s' moje strane, kao prwo wecina kupuje motor iz ljubawi prema istom,znam kako bi bilo da mene neko tako opali po ushima kad je motor u pitanju. Kao drugo,kad widim koliko je ljudi izginulo owe godine na motorima,ne bih da i ja nekog nosim na dushi tako shto cu samo nabudziti neshto tek koliko da ide,pa da se nedaj Boze neshto desi. . . :? Nije swe u ceni,jebesh pare. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 14, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Brate, dobar si covek!RESPECT!Al nisam ni ja toliko djubre kao sto izgleda nakon one poruke, hteo sam ti kazem da ga bar malo sredis, steta je da ga das za dzabe kad si vec puk`o kintu na njega.U svakom slucaju moj savet je da ga prodas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...