mahoney 1 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc,dali neko zna postupak resetovanja indikatora na majesty 250,97 godiste,upalila mi se lampica u toku voznje i ne gasi se inace je sve ok sa masinom...drug je imao isti problem pa mu je neko resio ali ne mogu da nadjem tog nekog...pa ako neko zna nek pomaze :-) !Pozdrav iz paklenog Nisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo: select it by pushing the "SELECT" button until "OILTrip" is displayed, and then push the "RESET" button at least 1 second. When pushing the "RESET" button, "OIL Trip" is flashing, push the "RESET"button for at least 3 seconds." ili ovo Hit "Select" until you see the blinking oil light and "Trip" displayed. (Not Trip A, or Trip B, but "Trip.") Then hold "Reset" for one second. That will cause the display to flash. Then hold down "Reset" for 3 seconds. This will cause the oil service to reset and will begin blinking again 3,250 miles later. (normal service interval.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Reseno,hvala.Nije bas isti princip,bio je bitan jedan podatak i veoma je prosto...hvala u svakom slucaju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok. jel to sad valjaš za gajbu piva ili bi da napišeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Jul 24, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto on krije kako je ugasio ja cu da dodam. Lampica se pali na svake 3000 km posto je iz nekih razloga proizvodjac stavio toliki vremenski interval. Negde u blizini akumulatora ima jedan mali prekidac, stavi se na kontakt stisne se prekidac na kratko, pusti i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ibre, skratio si ga za pivo. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dart 1 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na 99 godini imas utopljeno dugme ispod sata i samo olovkom stisnes dok je na kontaktu. Stvar resena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri,braco,ne krijem,taman posla!!!Nisam znao da nekog jos interesuje a ako je tako oblasnicu:das kontakt,stisnes Trip i drzis pa onda stisnes Oil i tako oba zadrzis 3 - 5 sekundi i resena stvar! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri,braco,ne krijem,taman posla!!!Nisam znao da nekog jos interesuje a ako je tako oblasnicu:das kontakt,stisnes Trip i drzis pa onda stisnes Oil i tako oba zadrzis 3 - 5 sekundi i resena stvar! Trip ? Yamaha Majety...gde se to nalazi? Ja sam imao 97 dovoljno je bilo na kontaktu samo da drzis oil 3 - 5 sek i to je to... Ako nekome treba imam i manual...koji je stvarno super!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Meni su tako rekli ali nije htelo.Posalji taj manual ako ti nije tesko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Im dodjem kuci kacim ga i saljem ovde link! Ja sam imao taj motor proslo leto! I prezadovoljan sam!!! Jedino sam kuburio sa tom lampicom te se pali i gasi... Pa sam cistio dzekove pa je to prestalo... Inace radi kao sat!!! Sve preporuke za skuter!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan jao ljudi, dajte link za download manual-a za majesty 250, molim vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...