Jump to content

Moto Zajednica

Grad Novi Sad policiji poklonio skutere

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Samo da mi je znati koliko ce im trajati!Izlupace ih bar 50% do kraja sezone.

Nemam pojma jesu li prosli neku osnovnu obuku ili ne ali deluju prilicno nestabilno i nesigurno,

bar ovi koje sam ja vidjao po gradu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ma daj juce ma neki pacenik zaustavio na tom skuteru kakav napacena prostacina da covek ne poveruje.........sad ce na nas da udare sa time...ma strasno debil me zaustavio bez ikakvog povoda i jos se pravio pametan..........od sutra cu voziti bez tablice da se poigram malo sa njima ako me opet zaustavljaju takvi debili bez ikakvog povoda

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Pa ovi skuteri mi deluju kao Carnaby 300, a taj Boga mi lepo cima i ide ko lud, a zbog 16'' točkova odlično leži i u krivini... Ako su sokolovi naučili ili znaju da teraju, neće im se baš tako lako pobeći po gradu. Ali, gledajući onog prvog u koloni koji jedva prstićima dohvata ulicu, baš mi ne deluje da je pazio na kursu  :D

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Verujem da su prosli bolju obuku od one koja se "dobija" u auto skolama. U svakom slucaju pozdravljam gest i nadam se da ce ovo bar malo popraviti stanje u saobracaju.

Naravno, to je i poenta. Kada bude puno policije na 2 točka i ako budu bili ažurni u svom poslu (što čisto sumLJam), čuveni izgovor "nisam te video" će polako prestati da bude opravdanje za legalni odstrel motordžija. Samo se bojim da će im biti lakše dokazivanje drkanje 2točkaša na prvom mestu... ovo je ipak Srbija-zemlja bezbednih motociklista  :o

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: Aprilia leonardo 250

Pa ovi skuteri mi deluju kao Carnaby 300, a taj Boga mi lepo cima i ide ko lud, a zbog 16'' točkova odlično leži i u krivini... Ako su sokolovi naučili ili znaju da teraju, neće im se baš tako lako pobeći po gradu. Ali, gledajući onog prvog u koloni koji jedva prstićima dohvata ulicu, baš mi ne deluje da je pazio na kursu  :D

Inace ovo je beverly 500

Motor ide kao blesav, povlaci jeko dobro (vozio sam) ali je mana sto je velik a nizak i nije bas zgodan za neko manevrisanje, mislim da ce im bas trebati vremena da se obuce. Nekako mi je taj skuter vise za one varijante da sednes i laganica odes lupam na Zlatibor vise je za krstarenje.

U CG sam vidjao da voze beverly 250, malo slabije ide ali je jako lako manevrisati sa njim.

Mene vec dva puta zaustavio onaj na BMW-u znaci stvori se iza mene nemam pojma odakle i zaustavlja, jednom prilikom me zaustavio dan posle voznje po gradu sa ovim beverly skuterima i tu mi pricamo sve u redu i ja onako iz zeze reko vidim prelazite na skutere, tek on kao a-a ja ne prelazim :)

Videcemo kako ce sve to funkcionisati

• Svakom po zasluzi, 12455 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Nije loše uvesti red u NS saobraćaju, samo se nadam da neće zaustavljati samo motoriste već će svojom pokretljivošću omogućiti mnogo veći uticaj na normalno odvijanje saobraćaja.

Nadam se da će od sad i oni bahati, koji izleću iz poprečnih ulica pod parolom "ti si slabiji, koči!" dobro da razmisle koje su posledice ako udare policijski motocikl koji je na zadatku...

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Nadam se da će od sad i oni bahati, koji izleću iz poprečnih ulica pod parolom "ti si slabiji, koči!" dobro da razmisle koje su posledice ako udare policijski motocikl koji je na zadatku...

Nadam se i ja. U svakom slučaju, povećani broj motociklista policajaca može samo pozitivno da deluje... ukoliko se, naravno, ne budu prvenstveno iživljavali na "kolegama" ;D

• Svrati ponekad, 418 postova
  • Motocikl: Ducati

Beverly 250

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Na SKUTERIMA?!?!?

;D ;D ;D

Pa koga će oni, pobogu, da stignu?

Sa ovim skuterima mogu da stignu svaki motor u saobracaju kakav je poceo biti u NS . Njihova poenta nije da nekog jure nego da brze mogu doci i probijati se kroz haos . Sa autom to je postalo nemoguce .

Pa u tekstu piše "vespe" 250 i 300, 'bem li ga mada nije ni od bitnije važnosti-i 1 i 2 idu itekako dobro za skuter a slika ionako nije nešto naročito jasna a i ja oćoraveh noćas uz komp  :D

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Na SKUTERIMA?!?!?

;D ;D ;D

Pa koga će oni, pobogu, da stignu?

Sa ovim skuterima mogu da stignu svaki motor u saobracaju kakav je poceo biti u NS . Njihova poenta nije da nekog jure nego da brze mogu doci i probijati se kroz haos . Sa autom to je postalo nemoguce .

U pravu si. Shvatio sam da sam izvalio glupost ;)

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Bice trkanja i bezanja! ;)

Pa nema potrebe za tim. Dovoljno je da javi dispeceru o cemu se radi pa da se alarmira policajac u cijem smeru je neko kidnuo.

Pa da ih sve povedemo na off road.....smesno videcete da ce oni upravo nas bajkera najvise da zajebavaju miko me godinama nije zaustavio a prekljuce vec jedan takav a pre toga mi je dosao neki na vrata da vidi da li zivim na toj adresi, srecom bio je razuman i posle kafe i price samnov video je na ne zivim tu.......videcete da se to lomi preko nasih ledja

• Svrati ponekad, 140 postova

Nevidim u cemu je problem..pa bolje je da te zaustavi par puta u sezoni i da svojim prisustvom na ulici obuzdaju ove "corave "vozace..jer ce njih sigurno da vide iz drugog puta kad im se upali stop...a i samim tim da obuzdaju i nas u gredskoj voznji da bas ne obilazimo kolone sa 70-100km ,,..samo malo da se naucimo jedni i drugi na prisustvo motora na ulicama i svi ce mo biti bezbedniji..iskreno se nadam...bar da probamo...a ja licno nevidim razlog sto bi im bezao...

• Svrati ponekad, 113 postova

Grad Novi Sad ima pare da majmunima kupi skutere a nema za klima uredjaje u bolnickim sobama SRAMOTA ,bio sam kod drugara u poseti i kada sam video u kakvom smradu prljavstini i vrucini leze ljudi UZAS a oni kupise debilima skutere

• Drug član, 1430 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Naravno da imaju pare kad su podigli poreze za sve i svasta.

Izgovor "Kriza je pa treba da napunimo budzet", pa ajd sad narode dajte pare.

Pa bre i nama je kriza, pa sad treba jos da dajem drzavi toliko. E pravo pitanje je za sta??? Da li za letovanje predsednika, clanova skupstine ili ko zna koga vec. Stvarno bezobrazno.

• Advanced Member, 1988 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Danas videh i novog malog GS-a, verovatno 650. Vidi se i na slici sa prve strane negde na zacelju kolone. Ove na skuterima vidjam svaki dan kada izadjem napolje...

Ja vam kazem da ce se oni po nasim ledjima da udaraju.....malopre sam sa garijem pricao i njega je vec jedan zaustavio i smarao ga po ovoj vrucini....bice interesantno kada oni pocnu da burece po gradu sa svojim skuterima...budite ubedjeni da od njih 20 majmanje petorica neznaju da voze......a i sami znate da se pasti ponekad mora!!!!!

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Zanimljivo!

Kakvi interesantni komentari. Pogotovo oni, negativni. Kada se uvodi nešto novo, što nije bilo do sad, pojedine uhvati neki strah, panika, fobije... jao, kako će od sad da bude, kako ćemo se snaći, neće li moći više bez kacige i u klompe po zadnjem, nema više prvi u svojoj ulici, biće smaranja.... da, zajebano.

Zašto ste toliko kratkovidni i sebični? Nema li ta novotarija i neku pozitivnu posledicu možda? Ovde se je to uvelo davno, ne skuteri nego 650 bemveji i dovili. I? Sada smo svi ugroženi, i ne izlazimo uopšte na drum, jer nas love, stavljaju u aps i zakucavaju na krst. Amin.

A ova je najjača:

bice interesantno kada oni pocnu da burece po gradu sa svojim skuterima...budite ubedjeni da od njih 20 majmanje petorica neznaju da voze......a i sami znate da se pasti ponekad mora!!!!!

Budi ubedjen, da će vrlo brzo naučiti vožnju i to bolje od tebe, jer će više biti na ulici nego ti, a za nastavak rečenice nemam komentara, samo se nadam, da se to tebi neće nikad desiti.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja