Jump to content

Moto Zajednica

NOLAN N102

Recommended Posts

• U prolazu, 84 postova
Jesi li stavio komunikacijski sistem?
Ne pada mi napamet za onaj njihov BlueTooth da dam 250EUR. Kupio sam letos u Greciji (market Lidl) za 4EUR komunikaciju sa suvozacem cak mozes i i MP3 player da ubodes ' date='doduse ta komunikacija je zicana :cry: ali za 4EUR je bolja od svake bezicne :)

aJwiI_ca1de9.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 84 postova

U tom LIDLU sam kupio i tank torbu sa magnetima 13-25 litara (steluje se velicina) za 13EUR !!! Moze da se nosi i kao ranac na ledjima , a ove male torbice sa strane (jedna je za komunikaciju) skines pa nosis oko struka :lol: Dobio sam cak i mali katanac i navlaku protiv kise :D

Nadam ce da ce moci da se stavi na Kawasaki Versys !

k4rBf_greece2006077vv2.th.jpg

• U prolazu, 84 postova
Pa taj bezicni sistem je prava pljacka....kosta skoro kao i kaciga' date=' a mislim da nikako ne vredi te pare.

Derikoze !!!!!!!!!!!!

:shock: :shock: :shock:[/quote']

Slazem se u potpunosti, ali da pojasnim malo. Ta cena od oko 250EUR za BlueTooth komunikaciju je sa BlueTooth modulom ,sluskama i mikrofonom (ne zaboravi da ti isto treba i za suvozaca + kaciga). Osnovni kit samo sluske i mic je oko 50EUR bez BlueTooth modula, dobijes samo onako sa zicama.

Mislim da je ovo moje resenje za 4EUR bolje :D Mocice da se budzi dalje i neki BlueTooth ali ne Nolanov !

Samo da kazem i ovo ...

Kada sam zvao fonom MotoTrade rekli su mi da je kaciga 285EUR kada sam otisao da kupim rekli su mi i u radnji da je 285EUR !

Medjutim kada sam placao nisu smeli da prime EUR , onda su nesto racunali i naplatili u dinarima 23572 :twisted: Ja sam to tek izracunao kad sam dosao kuci da sam uredno podsisan za 300EUR :D

Sutradan sam zvao i pitao u cemu je stvar i normalno objasnjenje je da oni racunaju EUR po valjda 82din ... cak mi je decko koji tu radi u 'salonu'

rekao Ako ti je stalo bas za tih 5EUR evo dacu ti iz svog dzepa ,ali nije 5 nego 18 rekoh i spustih slusalicu !!! I samo jos ovo na slovenackom sajtu NOLANa je u to vreme kaciga bila 185EUR (sezonski popust) !!!!!!!!!!

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

ja imam nolan n102, i koshtala je 285 eura i kod nas, kad sam je uzimao i trazio bluetooth dobio sam n-com za 35 eur tako da nemam pojma shto je to kod vas tako :misli:

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT
.....n-com za 35 eur tako da nemam pojma shto je to kod vas tako

Zato sto se na sve nas , da izvinete na izrazu, israo taj tvoj kengur sa avatara pa nas deru kao ovce :)))) A de ima ovaca ima i pastira da sisaju...

• U prolazu, 84 postova

Salezem se u potpunosti Endurac .

Sigurno da je bolje da ti neko donese kacigu spolja , samo sto ima jedno ALI.

Ali ja kako sam merio glavudzu po Nolanovim merama na sajtu trebalo je onda da narucim velicinu L. I u radnji sam normalno trazio L .

Ali L mi je bila toliko mala da sam je jedva navukao , bas premala .

I eto sta bi bilo da mi je covek doneo kacigu a meni mala ?!

Zato smo osudjeni da trpimo ove prevarante, bar za ove stvari sto mora da se probaju . Za ostalo ne !

zato ti prvo odesh probash pa narucish velicinu , ne vidim problem u tome , nego endurac nije kengur nego pas ! ne vrijedjaj odje na forumu hehehehehehehehhe :roll:

ma opushteno shto se sjekirash, chekash dan za neshto vazno, i tad probash shto treba u bg i to je to , narucish nekom sa strane , za dobre stvari po povoljnoj cijeni vrijedi chekat kolko god

• U prolazu, 11 postova

Bio sam poslom u Parizu i mogu da kazem da je N 102 com kaciga (sa sistemom komunikacija) apsolutni hit. Kosta izmedju 280 i 300 eur, sa sistemom (full) ide na 450 eur. Pod full mislim i kabl za slusanje mp 3 muzike a ne samo bluetooth. Pitao sam prodavca koja je cena za dve kacige sa full opremom i izasao je sa cifrom od 900 eur.

Prodavci su mi pricali da je Nolan totalno prevazisao u prodaji konkurenciju iako je fakat da je ova kaciga srednji kvalitet. Okay visi srednji kvalitet. Niko na trzistu ne nudi integrisanu komunikaciju sem Nolana - sve ostalo je budzenje. BMW je nudio sistem 5 (800 eur) ali to je ustvari Shubert kaciga. Elem Shubert je digao ruke od saradnje (bar za ovu godinu).

Smatra se da ce svi proizvodjaci biti prinudjeni da u sledecem periodu puste u prodaju kacige sa sistemom komunikacija jer ce ih trziste naterati na to.

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT
zato ti prvo odesh probash pa narucish velicinu ' date=' ne vidim problem u tome , nego endurac nije kengur nego pas ! ne vrijedjaj odje na forumu hehehehehehehehhe :roll:[/quote']

heheh ma znam da je pas nego lici na kengura....neko elegantno passce.

Sorry za off

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Zato sto se na sve nas ' date=' da izvinete na izrazu, israo taj tvoj kengur sa avatara [/quote']

Nije to kengur, to je Cuko

• Drug član, 2143 postova

E moram i ja da se pohvalim da sam danas pazario N-102 Com.....crnu, matrix, doduse nasla se kapa za rajka broj XL....Legla mi ko dupe na noshu, ko glavatom shamar....ko da je pravljena za mene !!!

:lol::lol::lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja