Milan R6 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem regler za hondu cbr 600f 90 god evo i neke slike pa ko ima neka mi se javi,znaci ima 7 zica od kojih je jedna masa evo vidite na slikama.064-24-12-758 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Joska pravi univerzalne reglere sa mogucnoscu podesavanja zeljene voltaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko njegov br??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Josku i resio si stvar. 0638347397 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Jer zna neko otprilike koliko kosta nov ja bih ipak to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 100e 065/8701266 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan To sto držis u rukama nije njen originalan regler i nema takvo kačenje. Original 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 23, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jer zna neko otprilike koliko kosta nov ja bih ipak to. Brdo ljudi sa i van foruma vozi motore sa Joskinim reglerom, pa i on sam ima takav isti na svom motoru. Niko se od njih jos nije zalio. Ja sam svoja prethodna dva motora vozio sa reglerima koje je on napravio, bez problema. Na motoru koji trenutno vozim imam fabricki regler, a cik pogodi kome cu da se obratim kad mi crkne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 23, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ugradio Joskin regler na super teneru i radio je perfektno! @Joska, i meni dodjes dva piva za reklamu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu da pohvalim Joskin rad. Kod drugara na GPZ-u je nedavno uradio i sve pohvale. Na prvom mestu odnos cena - kvalitet. Dobijes nov za dosta manje para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako cika Arakis ugradjuje Joskin regler na moju ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica.ivica 0 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan znali neko gde li mogu kupiti regler za hondu 600 cbr f3 99god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 4, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jer zna neko otprilike koliko kosta nov ja bih ipak to. Ma najbolje tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
allexariulk 0 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Denmark Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako za Robia...prijatelju nemoj nikoga podcjenjivati,jer ti to nije lipo deko radi i zaraiva i ne moli nikoga milostinju... ako sam ja napisa da trazim auto u dobrom stanju onda znaci da sam spreman i platiti to dosta novca cirka 4000-4500eura,a ako je karamboliran naravno manje uvik sam mislio sve najbolje o ljudima sa ovoga foruma a nadam se da u takvo miljenje imati i nadalje ako neko zna di ima neko slino auto neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan na viragu imam joskin regler i zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan izvini joska sto sam stavio cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...