Sale Po 1 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Cagivu River 600 1995 god. 34000km ocuvana Cena 1400e 064/119-23-22 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan zamena jok? kakvo je stanje, neka slicica, link ka oglasu sa slikom, regsitracija, stranac, ostalo...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo par slicica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan brate odakle si i jeli motor potpuno ispravan ima li nekih ulaganja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca-61- 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stranac...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Pozarevca,motor nije stranac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto mu fali trenutno jeste bendix i akumulator. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguca korekcija cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li je sam pravio ili ti je neko pomagao?Pomesao sam te sa Saletom Pozarevcem iz Nisa!Greska! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pravio?Sta ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nikog ne interesuje ovakva masina? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da je cagiva prodata! Bas je udarila kriza. :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mantagt 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda TA & scooterce Prijavi odgovor kao problematičan moze li zamena za opel mantu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Godina,slicica,cena....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mantagt 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda TA & scooterce Prijavi odgovor kao problematičan 1988.god. zadnja serija (b-cc), manta je jedinstvena u srbiji. stanje dobro, cena 2200 Eura (SA 10 ALU FELNI I PANASONIC MP3)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost cena :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mantagt 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda TA & scooterce Prijavi odgovor kao problematičan epa jbg, manta u tim godinama i u ovom stanju za manje para je nemoguce... napisao sam cifru ispod koje ni lud ne bi sisao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio nista o ceni,nego ja nemam za doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23938 Napisano Avgust 17, 2009 Integrisan, 10038 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zbog trenutne finansiske situacije primoran sam da ponudim svoju Hondu za nesto slabije... Dakle CBR1000F dajem u zamenu "kljuc za kljuc", treba zameniti zadnju gumu i u tvom slucaju akumulator posto bih svoj zadrzao. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovaj motor mozda kupljen u Temisvaru? Nesto mi poznato zvuci taj kvar sa bendiksom i akumulatorom, ali mozda je samo isti problem...? Onaj u Temisvaru je imao i problem sa signalizacijom (nesto oko struje verovatno)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne ovaj je zimus uvezen iz Italije,nema problema sa strujom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Zbog trenutne finansiske situacije primoran sam da ponudim svoju Hondu za nesto slabije... Dakle CBR1000F dajem u zamenu "kljuc za kljuc", treba zameniti zadnju gumu i u tvom slucaju akumulator posto bih svoj zadrzao. Pozdrav Nenad. Cudi me da Honda jos nije prodata ! Imao sam prilike da je probam pre 2 nedelje ako se secas dolazio sam da je gledam sa kumom .......i mogu reci da je stvarno retko dobro ocuvan model obzirom da sam imao ranije taj motor u vlasnistvu 4 god , masina prede kao svajcarski sat..sve sto si mi tada rekao je stvarno bilo tako nista sakriveno ...........ko je u materijanoj mogucnosti a namerava da pazari ovaj model moja preporuka za coveka ali i za sam motor :)Srecno sa prodajom a i buducem vlasniku da se lepo vozi kao sto sam i ja nekada na njemu punih 4 god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan nova cena za kes 1200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...