DzOkS 1172 Napisano Avgust 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu procenta, Djurika je i ovako jeftin. Moj procenat je eventualno u tome sto meni kasnije nesto odradi dzaba . A ladno pivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 10, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu procenta, Djurika je i ovako jeftin. Moj procenat je eventualno u tome sto meni kasnije nesto odradi dzaba . A ladno pivo? Zar ti nisi na moru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 10, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu procenta, Djurika je i ovako jeftin. Moj procenat je eventualno u tome sto meni kasnije nesto odradi dzaba . A ladno pivo? Zar ti nisi na moru ? Vidis da sam se vratio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 10, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre, vi izgleda otisli tamo, bucnuli se u more, izasli i odma nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lale jesi namestio haubu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 11, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lale jesi namestio haubu? Auto mi je kod majstora, radi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...