sszgo 10 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo slike kako izgledaju na mom motoru, zatamnjeni, idu u oklop unutra su led diode, svetle zuto cena je 30 eura za par za suzuki (novi neotpakovani) a za yamahu je 20 eura (koristio sam ih na svom motoru i upravo sam kupio greggs migavce pa mi ovi vise nece trebati) ponudicu i greggs migavce za 50 jura za yamahu, pa koji pre odu (inace su oko 100 eura novi) 064 1201494 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan update Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jesu lepi al zar nije poenta migavaca da ih ostali ucesnici u saobracju sto lakse uoce? zato su uglavnom i veci i izbaceni sa strane kao gabariti inace koji ce ti q? zatvoris tu rupu na plastici i gotovo jeftinije i jos lepse bude Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan definitivno nije lepse kad zatvoris rupu... generalno rupe su tu da se popune a ne zatvore, kad su zatvorene nema smisla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...