Pablo 1941 Napisano Decembar 8, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica se nalazi blizu novobeogradskog buvljaka, u zgradi blizu Vera. Prodavci su jako ljubazni, a od programa imaju Nissin plocice (po extra povoljnoj ceni), Karbon Lorejn plocice, Ipon ulja (da li su nam 4litra na test ), DID lance i lancanike, gume za skutere, Ipon sprejeve i nesto od moto garderobe... Utisci su jako dobri, a slozili su se da ce nam biti sponzor u buducim nagradnim igrama (koje cemo jako uskoro lansirati). Vasi komentari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Decembar 8, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, super je kad neko prepozna svoj interes u ovakvim potezima. Ja cu prvi da odem i vidim sta ima u radnji. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 8, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih zvao pre 10-tak dana, oko 20h covek je bio _izuzetno_ ljubazan, i ako nije bilo radno vreme. Strpljivo je odgovarao, prelistavao kataloge, a ja znam da budem zaista dosadan, kad me nesto interesuje. Daju razne popuste, zaboravio sam tacno, ali recimo uzmes ulje, dobijas besplatno filter, uzmes DID lanac, dobijas ulje (a filter?)... Jedino ja ne znam nista o Ipon uljima i sprejevima (750ml sprej za ciscenje i isti takav za podmazivanje lanca su po 1300 din). Sve u svemu, daje utisak da je radnja vise nego OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 8, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ... kad sam bio tamo da pazarim spray za lanac, bila je ultra gužva, pitao sam 258 pitanja i dobio 516 odgovora :wink: . Pazarismo spray, jedan obièan i jedan ''bezbojni'' i s kezom produžismo. Izbor standardne i dodatne opreme pa potrošnog materijala ZA MEDALJU!!! Ljubaznos' i predusretljivos' osoblja èista desetka. Moderna radnja sa pogledom u buduænos' Topla preporuka za svakog prijatelja!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moji utisci...bio sam kod njih pre godinu dana kada sam hteo da kupim Dink-a 50ccm. Covek je sve lepo objasnio, nista mu nije bilo tesko, pokazao oko motora, uslovi kreditiranja...tada je bio i popust na te motore, a i ugradjivali su odmah i sportske auspuhe (zimska sezona je cudo ). Sve u svemu OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod njih pre neke 3 godine... Iako se lik sa kojim sam razgovarao stvarno potrudio da mi sve objasni, "verodostojnost" informacija mi nije nesto ulila poverenje (npr. 50ccm skuteri su imali snagu vecu od vecine konkurenata, potrosnja ne prelazi 2L, i sl... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze 'for dummies' nesto blize od:Prodavnica se nalazi blizu novobeogradskog buvljaka, u zgradi blizu Vera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Decembar 8, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo, Pabliic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kada se izadje iz tramvaja ili iz autobusa 95, samo pravo ka zgradi i trebalo bi da se vidi ogroman crveni natpis belim slovima "Kymco". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Decembar 9, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan okradu hvala i pazi da ne naljutis bogove foruma, Marcony-ju takodje hvalaali ja decenijama nisam usao u tramvaj ili autobus osim do Slavije par puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica je V R H ! ! ! Ja sam odusevljen uslugom i izborom robe. (zato sto prodaju japansku robu xexe...) Otisao sam da kupim sprej, napricao se sit sa prodavcem i dobio pride nalepnice i prisivke D.I.D. Stvarno im zelim sretan rad, a uz trud i energiju koju ulazu, mislim da ce upeti. Moj glas za njih!!! Svaka cast momci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uh, bas je lepo ovako citati reci hvale..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Decembar 20, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan U petak narucim LeoVince za Z 750 S i vec u utorak ga dobijem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 20, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Sto znaci jedan je KDM, neka se i ostali ugledaju na njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 21, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sto znaci jedan je KDM' date=' neka se i ostali ugledaju na njih.[/quote'] Potpis i peèat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 8, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja samo da se nadovezem na listu zadovoljnih kupaca! Prodavci su strpljivi, poznaju materiju, spremni da izadju u susret! Uskoro ce poceti da vrse sitnije servisne usluge tipa zamene lanaca i lancanika, ulja, filtera i slicno... Pohvale, pohvale i samo pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Februar 19, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan prodavnica je super vredi pogledati momci su gostoljubivi deki samo tako nastavi neces imati nezadovoljnih musterja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec 3 nedelje cekam plocice za Afriku. Juce sam ponovo zvao, i posto nisu stigle (u stvari jesu, ali su na homologaciji) gazda mi je rekao da u znak izvinjenja dobijam popust za gel akumulator sa 3900 Din na 3300Din. Svaka im cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Mart 1, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan I od mene pohvale za ažurnost. Pre nedelju dana sam poruèio nosaè kofera za XX-a, veæ sutradan sam dobio informaciju kad da oèekujem robu. To isto mi se NIJE desilo u radnji kod autobuske stanice! Javiæu za 15-ak dana da li je nosaè stigao u dogovorenom terminu. Za sada, pohvale na raèun zaposlenih u KDM-u. PS. Kupio sam prošlo leto i akumulator kod njih. Pohvala, imali su ga na stanju. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojsa 0 Napisano Mart 8, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko ostaviti broj telefona od ove firme ??? Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1608 Napisano Mart 8, 2007 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko ostaviti broj telefona od ove firme ??? Hvala.. 0113018285 kdm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 11, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da ih pohvalim za uljudnost,kod njih sam narucio lanac i lancanike,posto je kod mene neko cudo od 400ccm,pa tu su bile razne frikombinacije da se kompletira set koji bi po njihovim rijecima trebalo da stigne najkasnije 24-og. Nadam se da stici na vrijeme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano Mart 23, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre par nedelja sam bio sa drugarima u KDM-u i uslikao par slika... Radnja Gazda Deki Nissin, kacige, Ipone ulje, DID lanci... Novina na nasem trzistu - Ziko plocice koje DID proizvodi (sinter-keramika, ako se ne varam ) Momci, samo nastavite ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 15, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih mesec dana jurim gume za skuter,i svi mi pricaju kako je ove godine sezona pre vremena pocela,kako ovo,kako ono,bice.. kad? - zovi za nedelju dana.. Nazvao sam KDM,trazio gume,nisu ih imali u prodavnici,ali su ih par sati kasnije doneli iz magacina,isti dan.Sa zadovoljstvom sam ostavio pare tamo,i ponovo cu. Takvo je moje iskustvo sa KDM-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Sreo sam se sa njima na sajmu, momci su strucni a to je ovde retkost jos uvek. Pohvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...