sine 12 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov govori odlepio mi brzinomer na SV-u.Prvo je pokazivao na 120km/h 36 pa 285 ma odlepio skroz i sad 0 Digitralni je pa sad koji bi deo trebalo da kupim i zamenim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 19, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma stavis onaj od bajsa za prvu pomoc dok se nesnadjes..tako sam ja uradio a jos se nisam snasao hehe lepo radi jedino sto nocu ne svetli....a kao prva pomoc je i vise nego dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jul 20, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da raskacis dzekove, da kontakti nisu oksidirali..."skini" motor s kontakta, ;D finom (vodenom) smirglom blago ocisti kontakte, izduvaj finu prasinu, naprskaj kontakt-sprej i probaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Imam volju a mislim i znanje za taj poduhvat! Voljan sam da se pozabavim tvojim problemom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Hoces reci da imas zivaca??? eto lepo da ta se neko i sa takvim stvarima bori.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima.Skinuo sat naprskao kontakte na satu WD-om i opet isto Gde je nakacena druga strana tj.pinjon ili kako li se to zove za digitalne brzinomere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 14, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas najbolje prskati WD sprej, kontakt-sprej prijatelju....nije isti hemiski sastav... A drugi kraj ti je verovatno na zadnjem tocku, tj senzor, sa strane gde ti je kocnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Joj wd nikako...ne isparava kako treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bili su kablovi u prekukidu,prespojio i radi ;D kako je lepo kad znas koliko juris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 25, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Izvini te na smetnji ali me interesuje da li mi moze ko rec imam zxr 750 i trebam da uzmem akumulator mogu lu izet ovaj amukulator za njega UNI BAT BM CB14L-A2 jer mi je stari kad ga stavim na instrument pokazuje 12,95 ali je dotrajao Unapred hvala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Akomulator se meri pod opterecenjem, bez opterecenja ce svako pokazati da ima struje.......pa koji si imao taj i stavi, samo da fizicki staje i sve je to dobro.....zanaci taj tvoj ima 14 AH pa takav i nadjes i stavis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bolje da pitam nego da skitam jos jednom Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je bolje...inace akomulatori se razlikuju po + klemi znaci kada su kleme okrenute prema tebi gledas gde je + ako je desno onda je to akomulator sa desnim plusom ili obrnuto.......isto vazi i za kola pa kada kupijes novi samo to vidis jer ce te to prvo pitati u prodavnici akomulatora Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...