Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 17, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan E, ovako... Sapusih ono crevo koje ide do auspuha i izbusih jos 3 rupe burgijom peticom izlaz iz auspuha i motor mi je progledao. Sada vec opusteno ide 50 dok sam ga do sada vozila samo 40 a u extremnim trenutcima i na nizbrdici jedva 45. Danas vozih u Bulevaru JNA ka Autokomandi 55 km/h. Jedino sam primetila da se malcice vise ali zato je mnogo startniji i snazniji na uzbrdicama. Prodjoh skoro 500 km sa njim i vreme je za prvi servis koji bih volela da uradim u nekom servisu a ne da sama to radim. Posto ga nisam kupila sa garancijom ne moram da ga vozim do Tasketa u Pazovi nego mogu bilo gde. E,sada... Ima li jos neki servis kinroad-a u BGD ili neko ko radi kineze pa moze i da mi zavrsi i moje motorce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 18, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Busenjem auspuha i zatvaranjem tog creva motor je 'prodisao' , bolje ide i normalno je da se greje vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 18, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti za savet. Dakle, operacija je uspela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 19, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Za sta sluzi to crevo koje ide iz auspuha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 19, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Za sta sluzi to crevo koje ide iz auspuha? Kako su meni objasnili u servisu sluzi da u auspuh ubaci cist vazduh i smanji emisiju stetnih gasova koji izlaze iz auspuha. Znaci nama ne znaci nista a dobija se mnoooogoooo bolji zvuk kada se to crevo zatvori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 19, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da probam. Ne povecava li to mozda potrosnju goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 19, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan ja jos uvek nisam izvalila. Vozim ovako tek 2 dana... Mada ne bi trebalo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...