Boban 499 Napisano Februar 14, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko je spavanje u tom hotelu u PA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 14, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko je spavanje u tom hotelu u PA? Jednokrevetna 25 Evriæa,ležaj u dvo i trokrevetnoj malo manje. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 14, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jednokrevetna 25 Evriæa' date='ležaj u dvo i trokrevetnoj malo manje. :roll:[/quote'] Jel to proverena informacija? :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 14, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Jednokrevetna 25 Evriæa' date='ležaj u dvo i trokrevetnoj malo manje. :roll:[/quote'] Jel to proverena informacija? :mrgreen: To je cijene iz novembra,da li su šta mijenjali ...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 14, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan HOTEL TAMIŠ Rating: * * Adress: Moše Pijade bb, 13000 Panèevo Telephone: 381(0)21/ 342-622 fax. 381(0)21/ 345-840 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 16, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam veceras u Pancevu, hotel Tamis. Dobro vece, dobro vece. Ima li ovde neka moto zurka? Nema! Kako nema, cuo sam da se pravi zurka u subotu. Mozda u subotu, a danas je petak :oops: !!!! Tako se ja provozah do Panceva misleci da je danas ta zurka, kad ono, sutra! CENE: nocenje 2100 din u jednokrevetnoj sobi, dvokrevetna 3200din. Provozam se oko hotela, kad ono, jeftino seks. Ako nekog zanima, a znam da ima mnoooogo takvih, pitam, posto? 1500 dinara seks, 1000 oral. Za te pare dobre ribe, pa ko voliiiii.....sredio sam da i sutra budu na istom mestu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 16, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Provozam se oko hotela' date=' kad ono, jeftino seks. Ako nekog zanima, a znam da ima mnoooogo takvih, pitam, posto? 1500 dinara seks, 1000 oral. Za te pare dobre ribe, pa ko voliiiii.....sredio sam da i sutra budu na istom mestu.... [/quote'] :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Februar 17, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan :mrgreen: :jecaj: ](*,) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 17, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi se reklo u beogradu "full extra" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 17, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' zurka i sutra ili samo danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano Februar 17, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na pomenutom dogadjaju u Pancevu i moram reci da, bez obzira sto nisam mogao dugo da ostanem, da je bilo, blago receno SJAJNO Muzika, atmosfera, ljudi, sve stvarno SUPER!! Svaka cast organizatoru COYOTE i svi prisutni da docekaju bar pedesetogodisnjicu kluba, a posebno predsednik i oni koji su doprineli da vece bude ovakvo kakvo je bilo... PS desno od sanka bila je takva guzva da nije bilo sanse da se pridje a kamoli da se pogleda i potrazi neko sa foruma :? pa sledeci put na nekom drugom mestu, neki znak raspoznavanja da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 18, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhh sta reci .... FENOMENALNO. A lepo sam rekao sebi da necu vise da pijem! Salu na str, ali stvarno odlicna atmosfera, puno poznatih ljudi, svirka je trajala od 22h do 03h. Cene pica kao na skupovoma. Mozda samo mala zamerka na mesto dogadjanja koje je blago receno "zapusteno" al ovo vidim da nikome nije smetalo ni 1%. Za foto izvestaj cekamo Yomana i Mikicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 18, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Mozda samo mala zamerka na mesto dogadjanja koje je blago receno "zapusteno" al ovo vidim da nikome nije smetalo ni 1%. Za foto izvestaj cekamo Yomana i Mikicu... Mesto jeste zapusteno i ima ,po meni, losu konfiguraciju za takav tip desavanja, ustvari problem je u onoj "rupi" u sred lokala, nebrojeno mnogo likova se saplelo i srecom docekalo na noge, mene je za dobrodoslicu covek polio pivom, jednim od sest koje je nosio i sva prosuo, nije znao za klopku u sred podijuma...No OK. zurka je bila dobra, pohvale "Kojotima" meni je zao sto nisam upoznao nikog od ljudi sa foruma a verovatno smo bili na korak ako ne i blize... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Februar 18, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su smanjene zbog kacenja a kome budu trebale u ful formatu nek se javi na PM Evi i fotki: Ovo je 10ak posto slika ali ko ce ih sve kaciti ma bilo je Odlicno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 18, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Yomane, ti okaci bar 1% od onoga sto si uslikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 19, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zurka je bila super!!! Muzika-bendovi extra!!!! Ekipa super kao i uvek Mikica i Yoman su shkljocali celo veche [ Yo jel ima neko dupe koje nisi slikao :mrgreen: ] Ja sam otishla ranije - oko jedan jer nisam vishe mogla da dishem unuta...zagushljivost je pored te rupe u sredini sale bila josh jedan problem... Sve u svemu Kojotima svaka chast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8593 Napisano Februar 19, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3203 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda samo mala zamerka na mesto dogadjanja koje je blago receno "zapusteno" al ovo vidim da nikome nije smetalo ni 1%. Zapusteno? Sada je extra. prosle godine je prokisnjavalo i padao je malter sa plafona, wc je bio zapusen... ove godine je bilo fenomenalno. pokusao sam u onoj guzvi da nekog prepoznam sa foruma, ali nista... Mnogo sam se napio, bilo pivo skoro dzabe, a nisam ja vozio vec ortakinja Samo sam prepoznao Minu onako u prolazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 19, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam samo 2 slike... Sinisha [sink3 ] :shock: i respevani Boza sa Sashkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra (06.04.'07) moto zurka i svecano otvaranje letnje baste u kaficu moto kluba Srem u Sremskoj Mitrovici . Ja polazim oko podneva ako ce mi ko praviti drustvo cujemo se a ako ne izvolte doci kasnije sami svirka obecava a Sremci su poznati kao dobri domacini. :boca: :bubu: :whistle: :whistle: :biker: :pivo: :jos_piva: :carobnjak: :klackalica: :bouncefire: :bouncefire: :gitarista: :drinkers: :drinkers: :partyman: :supz: :supz: :-({|= :muzbend: :muzbend: :muzbend: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rado dosao i verujem da cu doci, samo ne znam tacno gde je ta kafana? ups, kafic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rado dosao i verujem da cu doci' date=' samo ne znam tacno gde je ta kafana? ups, kafic[/quote'] ako ides preko Rume kad udjes u SM samo pravo glavnom ulicom i nemozes promasiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...