Jump to content

Moto Zajednica

Nsu maxi regler 6V / 10A

Recommended Posts

• U prolazu, 56 postova

Pozdarav , treba  mi regler 6v / 10A  za NSU maxi-ja ili neka zamena za originalni , pomocustvu da je varijanta zasrafis zice i vozi  bez  nesto prckanja

po ostaloj  elektrici pa ako neko ima neku  ideju savet ili mozda regler  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Originalan regler ces tesko naci, al uzmes od Jawe, il MZ-a, nadjes sposobnog elektricara koji ce to da spoji i to bi bilo to !

• Zainteresovan, 763 postova

Originalan regler ces tesko naci, al uzmes od Jawe, il MZ-a, nadjes sposobnog elektricara koji ce to da spoji i to bi bilo to !

....ili povezes sam.Imas tri kontakta na regleru:  D+ ide na + cetkicu diname , B+ ide na akumulator ( ali kroz kontakt bravu) i Df ide na lampicu punjenja , pa se zanimaj ;D

• U prolazu, 56 postova

E hvala  ljudi  na ovaj broj se n ne javlja niko pokusacu  kasnije ,

e bogdane evo slike  ovga  sto sam skinuo  jel to ono  sto si objanjavao

a neka varijanta eletroskog  kazu da  su  dugotrajnji  od  ovih analognih  jel  pravi  to neko pa ako ima neko neki kontak tel . 

post-2332-12879042111078_thumb.jpg

• U prolazu, 56 postova

Bogdane nema nikakvih oznaka zato sam  ga  pazljivo skidao  ovo je  slika originalnog koji sam skinuo  da znam  gde  koja  zica ide

ono sto si napisao mi je  jasno  ( D+ ide na + cetkicu diname , B+ ide na akumulator ( ali kroz kontakt bravu) i Df ide na lampicu punjenja )

samo ja imam jednu  zicu koja izalazi iz kucista  gde su magneti pretpostvljam da je  to ide  na  akumulator direkno  ? 

Stampar koliko  to nije nisto  skupo  i jel znas nekoga ko ih  pravi ?

• Zainteresovan, 914 postova
  • Motocikl: BMW R50/5

....ili povezes sam.Imas tri kontakta na regleru:  D+ ide na + cetkicu diname , B+ ide na akumulator ( ali kroz kontakt bravu) i Df ide na lampicu punjenja , pa se zanimaj ;D

D+ je u redu, kao i B+, ali Df ne ide na lampicu punjenja nego na pobudni namotaj statora. Lampica konttrole punjenja je vezana za D+.

Inace, problem sa ovim NSU reglerom (a i kod nekih drugih starih nemackih motora) je sto se regulacija napona vrsi preko - grane a ne + sto je mnogo cesce. O tome treba voditi racuna pri koriscenju neoriginalnih reglera. Znaci ili regler za - regulaciju ili drugacije vezivanje krajeva statora. Obrnuto.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja