NSU pepsi 1 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdarav , treba mi regler 6v / 10A za NSU maxi-ja ili neka zamena za originalni , pomocustvu da je varijanta zasrafis zice i vozi bez nesto prckanja po ostaloj elektrici pa ako neko ima neku ideju savet ili mozda regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Originalan regler ces tesko naci, al uzmes od Jawe, il MZ-a, nadjes sposobnog elektricara koji ce to da spoji i to bi bilo to ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Originalan regler ces tesko naci, al uzmes od Jawe, il MZ-a, nadjes sposobnog elektricara koji ce to da spoji i to bi bilo to ! ....ili povezes sam.Imas tri kontakta na regleru: D+ ide na + cetkicu diname , B+ ide na akumulator ( ali kroz kontakt bravu) i Df ide na lampicu punjenja , pa se zanimaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Original ces naci na tel. 032/261081 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NSU pepsi 1 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E hvala ljudi na ovaj broj se n ne javlja niko pokusacu kasnije , e bogdane evo slike ovga sto sam skinuo jel to ono sto si objanjavao a neka varijanta eletroskog kazu da su dugotrajnji od ovih analognih jel pravi to neko pa ako ima neko neki kontak tel . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da nemam pretisov regler ali bi trebalo da na konektorima ima tih oznaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NSU pepsi 1 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bogdane nema nikakvih oznaka zato sam ga pazljivo skidao ovo je slika originalnog koji sam skinuo da znam gde koja zica ide ono sto si napisao mi je jasno ( D+ ide na + cetkicu diname , B+ ide na akumulator ( ali kroz kontakt bravu) i Df ide na lampicu punjenja ) samo ja imam jednu zicu koja izalazi iz kucista gde su magneti pretpostvljam da je to ide na akumulator direkno ? Stampar koliko to nije nisto skupo i jel znas nekoga ko ih pravi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj malo kako ti imas jednu zicu koja izlazi iz kucista gde su MAGNETI jel ti to imas magnetno paljenje ili dinamu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NSU pepsi 1 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dinamu gde je lapsus stator ulazi u ono kuciste na kme se sve ostalo nalazi cetkice i platine evo slike al je losa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jul 18, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan a neka varijanta eletroskog jel pravi to neko pa ako ima neko neki kontak tel . [/quote] pravi, a tel. imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NSU pepsi 1 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav imenjace znam prvi al treba docekati :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Originalan regler ces tesko naci, al uzmes od Jawe, il MZ-a, nadjes sposobnog elektricara koji ce to da spoji i to bi bilo to ! ....ili povezes sam.Imas tri kontakta na regleru: D+ ide na + cetkicu diname , B+ ide na akumulator ( ali kroz kontakt bravu) i Df ide na lampicu punjenja , pa se zanimaj ;D D+ je u redu, kao i B+, ali Df ne ide na lampicu punjenja nego na pobudni namotaj statora. Lampica konttrole punjenja je vezana za D+. Inace, problem sa ovim NSU reglerom (a i kod nekih drugih starih nemackih motora) je sto se regulacija napona vrsi preko - grane a ne + sto je mnogo cesce. O tome treba voditi racuna pri koriscenju neoriginalnih reglera. Znaci ili regler za - regulaciju ili drugacije vezivanje krajeva statora. Obrnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav imenjace znam prvi al treba docekati :) Kontaktiraj Josku sa foruma, mozda on ima vise vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...