bagzy 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja prva tema pa ako sam nesto pogresio nadam se da mi nece biti zamereno O cemu se radi,imam Kawasaki KLE500 naravno sa problemeo,kad pokisne ponasa se ko nas YUGO ili na srpskom nece da radi.Hoce da upali ali radi na jednom klipu,brljavi i tako dok se nesto ne des,probije i onda do sledece kise kao da nema nikakav problem.Da preduhitrim one saljive prinudjen sam da vozim i po kisi ;D Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzy 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da sam ga celog zalio u WD ali nije bas pomoglo,pa se razmisljam da promenim bombine sa sve kablom posto idu u kompletu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi morao da otvaraš novu temu, postoji tema KLE500, možda će neko od urednika da prebaci ovih nekoliko postova. Što se tiče tvog KLE-a kupi nove kablove i kapice za svećice ( ali ne od YUGA ;D ) i trebao bi da rešiš problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...