vanjka 37 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, Imam jednu LUDU ideju :o. Naime ja imam slobodno petak subotu i nedelju i došao sam do lude ideje da odem do Hrvatske na more da se malo brčnem. E sada hoću da vidim dali ima neko zainteresovan da ide samnom i dali ima neki predlog za rutu i mesto na moru gde je lepo otići? Hvala na pomoći pa se vidimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Kad si već postavio to pitanje, evo ti mojeg prijedloga: ispod brda Okit, malo iznad Vodica postoji i djeluje već nekoliko godinu lijepo uređeni moto kamp, koji u stvari pruža puno više od onoga na što je večina motorista naviknula na raznim moto susretima, putovanjima, kampiranjima i sl.. Cijene smještaja su 5 eura po šatoru, ili 10 eura za sobu dnevno: Odličan teren za kampiranje, mirno mjesto uz pjesmu cvrčaka Sanitarni čvor Velika terasa za ugodno druženje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Na raspolaganju posjetiteljima je i odlično opremljena kuhinja, sa svim potrebnim stvarima, tako da se mogu pripremati jela, ili organizirati veće ili manje fešte, i okupljanja... Dakle - sistem je: ako mi se pije kava, odem u kuhinju i skuham je. Ako 10 osoba namjerava roštiljati ili spremati neku hranu, ode u trgovinu i kupi ono što im treba, i mogu roštiljati do mile volje. Sve ovisi samo o vama, i vašim kulinarskim sposobnostima.. Dovoljno je nazvati vlasnika kampa (Krešimir Skočić) na broj 091 504 1936 i najaviti svoj dolazak. Možete mu reči da vas je preporučio Palomas, i da mi duguje pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mesto je odlicno i ostaje zabelezeno za neku posetu. Hvala Palomas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vozite Jadranskom magistralom kroz Vodice, vidjet ćete brdo Okit, svega koji km od grada. Na vrhu tog brda nalazi se crkva, teško je promašiti tu lokaciju. Točno ispod tog brda nalazi se kamp, na mirnom mjestu, okružen borovom šumom. Sama lokacija za mene je odlična, jer se brzo i lako izlazii na magistralu, tako da je svaki dan moguće motorima kretati na razne izlete. Nedaleko je Šibenik, most preko Krke, a malo dalje Skradin i slapovi Krke (NP). Još malo dalje i dođe se do Primoštena, Trogira, Kaštela ili Splita, Omiša, Makarske i t.d. Ukratko, idealna lokacija kao baza za kretanje na nezaboravne vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jul 20, 2009 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se jako dopalo. Vec sam sve ovo video na nekom hrvatskom forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su fotke od prošlog ljeta, stavit ću uskoro i one od prije dva tjedna. Cro Chopper Forum je nedavno tamo održao Dalmatinu II - to je godišnje okupljanje forumaša. Bilo je nevjerojatno i nezaboravno, jedino su nam konačne statistike dosta poražavajuće - popilo se 1160 boca piva (ili skoro dvije palete), 50 litara vina, 100 kg mesa i t.d... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotografija od 10. srpnja 2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jul 20, 2009 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su fotke od prošlog ljeta, stavit ću uskoro i one od prije dva tjedna. Cro Chopper Forum je nedavno tamo održao Dalmatinu II - to je godišnje okupljanje forumaša. Bilo je nevjerojatno i nezaboravno, jedino su nam konačne statistike dosta poražavajuće - popilo se 1160 boca piva (ili skoro dvije palete), 50 litara vina, 100 kg mesa i t.d... :o Bilo je potencijalno mesto i za forumski susret Stromera, ali je prevagnuo auto kamp Labadusa na Ciovu. Trudim se da ubacim u program za septembar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Na Hrvatskom Jadranu je sve prelepo....za razliku od nekih drugih..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je potencijalno mesto i za forumski susret Stromera, ali je prevagnuo auto kamp Labadusa na Ciovu. Trudim se da ubacim u program za septembar... Ako je dobra ekipa, svugdje će vam biti dobro, ali nama je u Vodicama bilo stvarno.... (bez komentara) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14312 Napisano Jul 20, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @palomas, nemoj da mislis da pokusavam da te na bilo koj nacin cimam. mesto je odlicno i jako mi se svidja, do devedesetih sam bukvalno svako leto proveo u dalmaciji cak sam u splitu isao u srednju skolu, i dalje tvrdim da je x puta bolje nego u CG. gledajuci hrvatski forum (bajkerski) primetio sam dosta negativnih komentara na racun nas iz srbije. doduse admini uredno brisu i opominju. medjutim ne mogu da predjem preko toga i krenem na put sa BG tablama opusteno. znam da na moto skupove idu ljudi odavde ali to je po meni sasvim druga prica. znam da ekstrema ima svuda ali me zanima koliki je rizik doci tamo? bez da se pogresno shvati i da prica ne dobije politicku konotaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan gledajuci hrvatski forum (bajkerski) primetio sam dosta negativnih komentara na racun nas iz srbije. doduse admini uredno brisu i opominju. medjutim ne mogu da predjem preko toga i krenem na put sa BG tablama opusteno. Moram ti priznati da ne znam koji si ti to HR bikerski forum onda čitao? O Srbiji jedino pišu oni koji su putovali, ili su bili na nekom susretu kod vas, ostali se sa time uglavnom niti ne bave. Imaju svoje osobne probleme i dileme... Evo što je jedan "vaš" napisao o nedavnim iskustvima: ""Prijatelju, kada sam rekao da idem tamo svi su mi govorili da sam lud. Dosao sam posve sam. Nisam nikoga poznavao. Znao sam samo za nekoliko nadimaka, a ni njih nisam znao kako izgledaju. Usao sam u kamp, parkirao motor i za 30 sekundi sam vec imao 20 prijatelja. Ne mogu ti opisati kako sam bio primljen. Ne mogu ti to opisati...". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jul 20, 2009 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Igrom slucaja na motoru su mi BG table i u poslednje 3-4 godine bio sam x puta na raznim mestima po hrvatskoj bez ikakvih problema, naprotiv. Nekoliko puta su mi se ljudi bas nasli. Idem u septembru ponovo u Dalmaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14312 Napisano Jul 20, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da je tako. jednostavno sam pitao o temi koja me brine. ja nemam problem sa time ko je ko ali ima raznih ljudi. ne bih zeleo da letovanje pamtim po losem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 31, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Nikad se ne zna. Neko prodje odlicno, neko ne bas odlicno, neko nahebe, a sve zavisi od sticaja okolnosti, trenutka i Geometra odozgo. Ja licno ne bih isao u Cro jos uvek, pogotovu ne sam. Moj prijatelj je bio, odusevljen je svim i svacim. Nisam skorije bio tamo, ali jesam u Slo i mogu reci da sam polovicno zadovoljan a polovicno ne. Ova druga polovina o odnosu prema nama kao prema divljacima je dovoljna da drasticno pokvari sliku, odmor, uzivanje, ... Kao sto je receno, dobar glas daleko se cuje a los jos dalje. Tako i meni odlazak JESTE pun pozitivnih impresija, ali sve kvari nekoliko glupih ljudi. Jbg, i to je zivot. Uostalom, sve treba probati, ali opet skoro sve. Srecan put!. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 31, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nipošto ne želim da politiziram. Daleko bilo ali i mene zanima isto što i lencugu. Dve godine sam jednom zagrepčaninu izdavao stan u Beogradu i redovno su mu krali tablice pred kućom. Na kraju je čovek zatvorio predstavništvo firme i otišao iz Srbije razočaran. Priznajem da sam malo paranoičan kad je Hrvatska u pitanju i nemam petlju da odem sa BG tablicama jer mi se čini da tamo ima mnogo više istih mamlaza koji bi mi napravili neku štetu ili bi me maltretirali. Znam, međutim, da je slučaj mog podstanara izolovan i da se to ne dešava gotovo nikad. Mislim da smo mi ovde mnogo ležerniji i primećujem veliki broj hrvatskih tablica po Beogradu i ostatku Srbije i siguran sam da ih niko ne bi dirao. Ne znam da li je ista takva situacija i u Hrvatskoj a čini mi se da nas tamo ne vole dovoljno da bih se osećao bezbedno kao što se oni bezbedno i serbes voze po Srbiji. Daj bože da grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17531 Napisano Jul 31, 2009 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nipošto ne želim da politiziram. Daleko bilo ali i mene zanima isto što i lencugu. Dve godine sam jednom zagrepčaninu izdavao stan u Beogradu i redovno su mu krali tablice pred kućom. Na kraju je čovek zatvorio predstavništvo firme i otišao iz Srbije razočaran. Priznajem da sam malo paranoičan kad je Hrvatska u pitanju i nemam petlju da odem sa BG tablicama jer mi se čini da tamo ima mnogo više istih mamlaza koji bi mi napravili neku štetu ili bi me maltretirali. Znam, međutim, da je slučaj mog podstanara izolovan i da se to ne dešava gotovo nikad. Mislim da smo mi ovde mnogo ležerniji i primećujem veliki broj hrvatskih tablica po Beogradu i ostatku Srbije i siguran sam da ih niko ne bi dirao. Ne znam da li je ista takva situacija i u Hrvatskoj a čini mi se da nas tamo ne vole dovoljno da bih se osećao bezbedno kao što se oni bezbedno i serbes voze po Srbiji. Daj bože da grešim. Veruj mi - nemas frke. Ja sam, zbog posla, veoma cesto u Hrvatskoj (ZG, Rijeka, Krapina...), doduse nisam isao po Dalmaciji, ali zaista nema bilo kakvog problema, a uvek BG table (auto). Naravno, ako ti nisi opusten (bez obzira na razlog i da li je realno ili ne) prosto ne vredi ici. Ima toliko drugih lepih mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14312 Napisano Jul 31, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan po meni je istra najsigurnija i dobar deo ostrva. uglavnom prostori koji nisu bili pod ratnim dejstvima. mada mislim da je jos uvek rano. mozda ce uvek i biti rano. mozda je i tako bolje. ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 31, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bio par puta i nikakvih problema nemao!!! Severian je 200% u pravu, kakav trip nosiš, tako ti se vrati. Svaki put sam nosio samo najpozitivnije ja i uvek ću tako, ko misli suprotno, ne treba ni da ide, a kamoli da spamuje ovu temu. Izuzetaka i extrema ima svuda, pa čak i u Švajcarskoj, ali to ne znači da je Švajcarska ovakva ili onakva. Ako si opušten, na opuštene ćeš i da naletiš i sve tako ukrug. U životu sam najneprijatnije situacije imao u rodjenom gradu, u rodjenoj kući, sa članovima najuže porodice... Zato - ljudi, samo opušteno Neko se i u Bagdadu lepo provede, a neko i na Antarktiku nadje ljute neprijatelje (npr pingvine ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...