Ivan x 69 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde u Beogradu mogu da se urade nalepnice za rezervoar? Treba da se uradi grafika na foliji,isece i zalepi na rezervoar. Ako neko zna,molio bih za broj telefona i adresu... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja . Posalji mi sliku pa cu da ti kazem, shta i kako dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Jul 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Treba i meni jedna sa leve strane TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja . Posalji mi sliku pa cu da ti kazem, shta i kako dalje! Imas PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...