Jump to content

Moto Zajednica

Kad te snimi kamera na naplatnoj

Recommended Posts

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V
ali i oni su goveda -iskacu kroz prozor da vide tablice ko da sam im iz usta uzeo  >:(

A šta bi ti radio da ti ja uletim u radnju, snimim i maznem jedan filter za ulje s police i izletim, sednem na motor i gaaassss?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa
A šta bi ti radio da ti ja uletim u radnju, snimim i maznem jedan filter za ulje s police i izletim, sednem na motor i gaaassss?

Ako te ne stigne imas filter a i policija ne reaguje krivicnom prijavom jer vrednost robe ne prelazi 16000 din....a ako te stigne neznam ;D

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

Ako te ne stigne imas filter a i policija ne reaguje krivicnom prijavom jer vrednost robe ne prelazi 16000 din....a ako te stigne neznam ;D

:D

Pa zar je isto  ??? zar sam im ja nesto uzeo

• Svrati ponekad, 201 postova

ali i oni su goveda -iskacu kroz prozor da vide tablice ko da sam im iz usta uzeo  >:(

Imao bi pravo to da uradis tj. tvoje poredjenje bi bilo na mestu ako bi prodavci u dogovoru u celoj srbiji drzali cenu filtera na 20000 dinara. Ovako bolje da nisi nista rekao.

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Imao bi pravo to da uradis tj. tvoje poredjenje bi bilo na mestu ako bi prodavci u dogovoru u celoj srbiji drzali cenu filtera na 20000 dinara. Ovako bolje da nisi nista rekao.

Molim te. Filteri ulja su od 400-800din, a putarina do 790, gde sam omanuo? Ovo boldovano možeš slobodno sebi da pročitaš, ili da mi prevedeš text na srpski.

Inače, poredjenje se odnosilo na njega kao zaposlenog u radnji i zaposlenog na rampi i reakcije na ''nedostatak'' od par stotina dinara, vrlo jednostavno, bez ikakve globalne teorije zavere i algoritama od 20.000din. Dali bi ja za njega trebao da kažem da je govedo ako izleti za mnom da vidi br. tablice?

• Svrati ponekad, 201 postova

Ma nee. Ja sam samo komentarisao korisnost tvog odgovora u kontekstu teme aludirajuci da bi tvoj komentar možda imao vise smisla u nekom drugom (imaginarnom) kontekstu.

• Drug član, 1392 postova

pa pustis ga da pobegne a sledeci put mu u kutiju od filtera spakujes kasikaru  :o

• Svrati ponekad, 118 postova

Pogledajte kada idete autom izlazi na displeju i reg.br.auta a kod motora nije slucaj.Mislim da od toga nema nista.Ako to dolazi na kucnu ja nikada u zivotu nisam platio ni u jednoj zemlji pa trebalo bi da pocne da dolazi.Doduse jednom su me stigli zandari u Austriji i vratili me da platim tunel to je jedini put da sam platio.

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys

Pa zakon ne bi trebalo jedanput da se postuje , a drugi put da se krsi, u zavisnosti kako kome odgovara. Dokle god tako razmisljamo, tako ce nam i ici. Mislim u drzavi. To su tzv. dvostruki standardi ili " gledam da samo mojoj guzi bude dobro, a za ostalo koga j...e". U Srbiji ce se takvo razmisljanje promeniti mozda u sledecem milenijumu. Citat: " U Srbiji sam rodjen, a br'te od toga cu i da umrem"- Zlaja. Kraj citata

E ovako.Kada bi napravili cenu za motocikle,recimo umesto 350 din.da bude 150 ja bih uvek stao na rampi da platim i slovima uvek.Ovakve cene kakve su nemogu da se pomirim sa takvim cenama.To je jos jedan dokaz da motocikliste sistem ignorise kao i u svim ostalim slucajevima:registracija,osiguranje,postovanje prava prvenstva itd itd

E ovako.Kada bi napravili cenu za motocikle,recimo umesto 350 din.da bude 150 ja bih uvek stao na rampi da platim i slovima uvek.Ovakve cene kakve su nemogu da se pomirim sa takvim cenama.To je jos jedan dokaz da motocikliste sistem ignorise kao i u svim ostalim slucajevima:registracija,osiguranje,postovanje prava prvenstva itd itd

Tu si u pravu, jer sama cinjenica da mi sa dva tocka manje " rabimo" auto put nego drugi, a i ne vozimo 12 meseci godisnje kao sa drugim brojem tockova, tako da bi i registracija, prenosi, i druge dazbine trebalo za motore da budu znacajno jeftinije, ali kako to isterati preko skupstine, zakona, poslanika? To je nagradno pitanje? Ali moje skromno misljenje je da sa bahatoscu i siledzijstvom necemo mnogo uraditi? Mozda treba pitati ucene ljude kako da se ti problemi rese? Ne mislim da smo mi neuki, ali sve me navodi da se mora zakonski i principijelno resavati. Nazalost to su verovatno pravnici? Inace ja sam druge struke. Pozdrav.

Kada nemamo drugih alatki da se uvaze nase molbe ili predlozi onda je neposlusnost jedino resenje.Ako mi pamcenje nije popustilo moj klub je dva puta pisao neke peticije za smanjenje regisracije za motore a takodje i MAS u dva navrata to isto uradila ako nije i vise puta i nista od toga niko nas ne vidi kao buvu u tri hektara.

Pa mozda je resenje u ovoj organizaciji, tj. BJB ajde da ojacamo i nazalost najvece opterecenje bi bilo na ekipi iz Bgda jer su blizi od nas iz provincije, u glavnom gradu je sve, tako da mi samo mozemo "Verbalno" da pomognemo. A brate i imaju lepsu rakiju od nas? Znaci sto si blizi centru moci - tim ti je veca i odgovornost za ostatak bajkerske populacije na sirem podrucju. Pozdrav.

;) Mislim da su blizu glavnih dogadjanja koja se ticu donosenja zakona, uredbi, pijenja pica sa nasim vlastima,  a to znaci mogu vise da urade od mene i tebe koji smo malo dalje. Pozdrav.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja