RSVMillenian 228 Napisano Septembar 16, 2005 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikeland.org/board/viewthread.php?FID=23&TID=19095 Izgleda ogromno i bas me zanima koliko je tezak. Ne svidja mi se nos ali sa strane izgleda opasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 16, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 16, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Brutalan je! Pravi Kawasaki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 18, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ludo burazere, ludo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Septembar 19, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan 192ks , a jedan od ciljeva im je da mu maksimum bude veci nego kod Hayabuse, a to je ~310km/h. Laksi je nego ZZR1100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 19, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Laksi je nego ZZR1100. Sto bas i nije tesko :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Septembar 19, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Prednja maska sa '16 farova' mi se nimalo ne svidja, ali inace je ok bajk. Doduse, treba ga videti uzivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...