markes 3 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iz 24 sata 14. 07. 2009. Vozači tukli motoristu posle nezgode na putu PAMETET Motociklista V.J. (29) sinoć je izbegao nesreću kad se umalo nije sudario sa „mercedesom”, ali je ubrzo potom dobio batine od D.M, vozača „audija A3”, koji se umešao da bi „odbranio” vozača „mercedesa”. Incident se dogodio oko 20 sati u Kumodraškoj kod broja 158. Zlosrećni V. J. je skočio s motora izbegavajući „mercedes”, ali je ubrzo stigao „audi” i ljutiti D. M. je pesnicama počeo da udara motoristu po glavi „kako bi ga naučio pameti”. V. J. je, na sreću, samo lakše povređen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 14, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan A kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan E ovo me podseti, menjam beverlija za tenk. Kapiram da necu sleteti s njega kad se budem ukucavao u mercedesa(a i audija). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2811 Napisano Jul 14, 2009 Vozac A kategorije :D, 973 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iz 24 sata 14. 07. 2009. Vozači tukli motoristu posle nezgode na putu PAMETET Motociklista V.J. (29) sinoć je izbegao nesreću kad se umalo nije sudario sa „mercedesom”, ali je ubrzo potom dobio batine od D.M, vozača „audija A3”, koji se umešao da bi „odbranio” vozača „mercedesa”. Incident se dogodio oko 20 sati u Kumodraškoj kod broja 158. Zlosrećni V. J. je skočio s motora izbegavajući „mercedes”, ali je ubrzo stigao „audi” i ljutiti D. M. je pesnicama počeo da udara motoristu po glavi „kako bi ga naučio pameti”. V. J. je, na sreću, samo lakše povređen. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? E ovo je nesto najgore sto moze da se procita ujutru! Boze koji idioti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 14, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au kako bi ovoga iz audija trebalo prevaspitati. Voleo bih d amu vidim facu da su iza isla jos 2-3 motora pa stigli na lice mesta, nosio bi audia u cegeru kuci, mamisu li mu napaljenu! > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 14, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta se taj iz Audija uopšte i mešao?!?!? Eeee, svašta. Pa stvarno ima sreće što nije naišla kolona od par motora pa mu se naj*bala majke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je bio u "pratnji" mercedesa! Voleo bih d amu vidim facu da su iza isla jos 2-3 motora pa stigli na lice mesta, nosio bi audia u cegeru kuci, mamisu li mu napaljenu! > > Tacno tako! Somina napaljena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan mislim .. batice ... sha rechi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mijajlo 23 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: novi beograd Prijavi odgovor kao problematičan da nije D.J. zapamtio broj tablica audija pa da vlasnika zovnemo na pice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14721 Napisano Jul 14, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan voleo bi i ja da je naislo par motora pa da su mu zaigrali po glavi, medjutim ako se ne varam vec je neki od nasih clanova bio u slicnoj situaciji pa su samo prolazili pored njega :( . ja bi verovatno stao ali bi nas onda tukli zajedno ;D ;D ;D znate kakvi su ti sto voze "A" klasu audija. zajebani do bola. kad na raskrsnici vidim "A" ja se okrenem i odem kuci. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno svaki dan nas ubijaju na svakom koraku a sada su poceli i da nas tuku????? Nema reci da izrazim svoje ogorcenje......sta je sledeca pucace na nas vatrenim oruzijem u pokretu???? postali smo pravi glineni golubovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Jul 14, 2009 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Jutros bash citam u Blicu.... Znaci pritisak na 200 mi je u momentu skocio :o ... To je moglo svakom od nas da se desi jer kad vozis po gradu treba biti normalan i ne potuci se bar 10 puta u toku voznje ... kakvih mentola ima ... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan da nije D.J. zapamtio broj tablica audija pa da vlasnika zovnemo na pice... Sto bi zvao coveka, lepo odemo u goste, a znas da se gosti ne odbijaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan da nije D.J. zapamtio broj tablica audija pa da vlasnika zovnemo na pice... Sto bi zvao coveka, lepo odemo u goste, a znas da se gosti ne odbijaju Stavite i mene medju goste ako se bude islo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mijajlo 23 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: novi beograd Prijavi odgovor kao problematičan znaci nista dok se jednom neskupimo i pokazemo da i mi mozemo biti ko i oni pa i gori ako treba. valjda ce nas onda zaobilaziti u velikom luku i paziti kada budu vozila i izlazili sa parkinga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ljudi decko sigurno zna ko ga je razbio od batina ,pa ako on nesme nista da uradi neka da samo br.tablica a mi ce mo ga bojkotovati kad god ga vidimo........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan da se nadovezem na ovu temu. pre neki dan na novom beogradu kod tc piramida isti slucaj samo uloge zamenjene, motorista izvukao vozaca iz vozila i udri bato, mora da mu je sasekao put. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Obavezna oprema svakog bajkera je sad kaciga, rukavice sa posebnim ojacanjima i skraceni pajser. Bez toga ni u prodavnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 14, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Za cetiri vrste tretmana, po zelji i potrebi : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heavypred 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa da... Kapiram da bi 100 ljudi ladno proslo pored tako necega... Ove devedesete traju li traju, nikako da se zavrse :'( Prica mi drugar (ne znam, nisam bio)-- kaze, u Parizu kad nekog na motoru/skutu obori neka budala u kolima, skupe se u roku od 2 minuta, pre murije ili hitne, prevrnu mu auto i malo ga prevaspitaju... Jbte, toliko motora ima na ulici, ja sam danas video bar pedeset; pa petorica, sestorica da dodju, ovi bi se usrali... sta znam mozda bi i pripucali... <<<<<< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan E na sta smo spali! Lep ovaj srafciger gore! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda nista od broja AUDIJA.Zna li ljudi ko decka kome se to desilo. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 14, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vozač audija je zaslužio jogurt po haubi i krovu svog ljubimca. Čuo sam da posle nekoliko sati gadno pojede lak i farbu na kolima.. Garantujem da bi ga to dozvalo pameti.... ;D Ako ne, kanta farbe bi učinila svoje. Ja bih ga tako kaznio. Ništa siledžijanisanje... ;D A i više bi ga bolelo od par šamara, sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14721 Napisano Jul 14, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ulje za kocnice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 14, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ulje za kocnice ;D ;D ;D Auuuuu, to ždere farbu za medalju! Kako se samo ranije nisam toga setio.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...