pile 1011 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan zna li se kolkiko je ulaz da znam koliko novaca terba da ponesem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 6, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj zna li se kolkiko je ulaz da znam koliko novaca terba da ponesem NA flayeru ne pise nista.Znaci dzaba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sutra u 6.30h krecemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 6, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Sutra u 6.30h krecemo! Sad me zvao drugar i kaze da im,a dosta dosta motora koji se krecu ka kampu.On je prosao Zlatibor autom.Nelogicno mi je da vec pune kamp ali ajd da poverujem A mozda ima i iz Guce nekih....videcu sutra...spavam do 10 ili 11 pa laganeze krecem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Spremite se Zlatiborci!!! Danas sam bio u Cacku i sreo gomilu motordzija koji hrle u Gucu.Ne sumnjam da ce skoknuti i do vas. U svakom slucaju Oplencani stizu!!! Komsije kad krecete u subotu? pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MRSSI HIGHLANDER 0 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje pripreme zavrsene. Paa...mozemo poceti!!i :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko svira,koliko je ulaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi Gugi 0 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan :-[ Ada vise ne zajebajte ..........sramota je da nekoliko ljudi pita organizatore ko ce svirati ili pjevati ili sta-god-hoce , a da organizator ne odgovori.....daj brate ispostuj ove ljude.... reci taj i taj ili muzika sa gramofona -cd-radija-kasetofona....nebitno.....samo odgovori.....ne ljuti se na ovu opasku , molim te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MRSSI HIGHLANDER 0 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i te informacije: Petak: jedan lokalni bend,Li men i Kraljevski Apartman Subota: Mun dens,Li men i Atomsko skloniste A cena ulaza je 400 dinara po motoru. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi Gugi 0 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Evo i te informacije: Petak: jedan lokalni bend,Li men i Kraljevski Apartman Subota: Mun dens,Li men i Atomsko skloniste A cena ulaza je 400 dinara po motoru. Pozdrav Tako brate....hvala i vidimo se sutra... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano Avgust 7, 2009 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan sad kad si ok makni toga morskog psa svaki put me straviš :D i pazi kako voziš sjutra ispoštuj nas sporije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 272 Napisano Avgust 7, 2009 Fat and furios, 611 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, Prijavi odgovor kao problematičan ja bi da se podijelimo u dvije grupe, do 650 ccm i ovi letači do 750 , njima je dosta 3 sata do Zlatibora, s pauzom za ručak ps Gugi, jel ti ovo na nik Pol&shark Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi Gugi 0 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jebaste mi znanje sad.... :o ;D ;D ;D Dobro de , polako cemo..... [move] Morski Labrador Retriver-Morski Pas...:-)))))[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 7, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutru Obrenovac se seli na Zlatibor Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 7, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisali sobu,vidimo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 7, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Smori me malo temperaturica ali je sada malo bolje.Jasem konja i dolazim sutra.Ako neako ide prekoKragujevca i Kraljeva neka se javi pa mozemo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan stizem, ortak mi se vracao sa mora danas i kaze da je ekstra i da ima puno motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 272 Napisano Avgust 7, 2009 Fat and furios, 611 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, Prijavi odgovor kao problematičan počinje odbrojavanje, ujutro zorom, prije kokota, što će reć prije podna ;D budvani kreću - Džeronimoooooo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan i MK"BATANA" stize oko podneva. neki su krenuli danas prvo u gucu pa sutra zlatibor . a ostatak ujutru kafica pa oko 10 polako do zlatibora. vidimo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano Avgust 7, 2009 Enduraš, 6427 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko vidi krcato natovarenu Afriku i momka s crvenom BJB Reli majicom neka pridje slobodno, necu mu nista Gore smo oko 12-13h, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi Gugi 0 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj počinje odbrojavanje, ujutro zorom, prije kokota, što će reć prije podna ;D budvani kreću - Džeronimoooooo :D Jeronimooooooooooooooooooooooo......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Kockice slozene ;D ;D ;D ;D ;D ;D Vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Stize ujutru i Mc Torque Valjevo,doduse u manjem broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...