tadijasid 16 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Cao Sandra, dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na dobrodoshlici i podrshci!... Da, slicica zaista izgleda kao da je protresao neki pit par puta!!!! ali promenicemo i to!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla, i pokaži taj BMW,malo nas je ovde sa njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan bez mene.... i s' mene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor ipo za devojku ipo Šalu na stranu, uvek mi drago kad vidim da žensko da vozi normalan motor, ne 50cc skuter! Samo neka vas je što više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan verovao ili ne, ima nas puno!!!! stvar je u tome shto nikako da se odkravimo, forumi i site-ovi nisu nam jaca strana. Bitno je da se vozi a ostalo.... jedina zena koju znam na BJB-u je kalina. znam ih josh dosta ali su stidljive!!!! bash kao ja! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan namam reci bajkerko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Da bog pozivi stidljive zene!!!Vidimo se na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...stvar je u tome shto nikako da se odkravimo, forumi i site-ovi nisu nam jaca strana. Bitno je da se vozi a ostalo.... Bitno je da se vozi, naravno ;D Ali da nije ovog foruma, ja bih ostao uskraćen za mnoga divna prijateljstva! Dakle, mogla bi da kreneš u akciju regrutovanja novih članica BJB foruma Bićemo ti zahvalni na tome.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan O,man (ili ti naski receno - amin)!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan POZZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dushan 2 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkerko i samo napred! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan svima od sveg srca hvala na dobrodishlici :) :) :) :) :) :) :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...