dkorsa85 200 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Danijel iz Beograda.Nivopeceni motorista.Kako sam uvideo da je ovo jedan od najboljih foruma resih da se registrujem i okoncam period cutanja na njemu.U pocetku se nadam da cu dobiti dosta korisnih odgovora a kasnije (kako dudem sticao iskustvo) nadam se da cu biti od koristi mnogim forumasima. Vozim svoj prvi motor marke geely t-150 (kinez) maxi skuter,za sada Ljubitelj sam putovanja (naravno motorima) a moj omiljeni proizvodjac je BMW a modeli G-650GS i R-1200GS adventure (skromnost mi je jaca strana) Nadam se da cu ih posedovati kada se malo iskalim da slabijim modelima.Za mene motori nisu luksuz nego potreba! Za sada toliko o meni. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 9, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 10, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Danijele, dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...